Serte Perte üzente 11 éve

És még mielőtt kiakadnál azon, hogy hogyan beszélek veled: rohadtul unom már, hogy hetek óta mindenféle csalónak, ribancnak hordasz le. én is otthon nőttem fel, tehát ha nagyon akarok, akkor tudok káromkodni, sőt úgy, hogy a füled ketté áll tőle, és nem fogok megijedni egy ilyen mocskos pofájú szemét trógertől csak azért, mert nem kaptál semmilyen nevelést, csak az utca nevelt meg a csavargó haverjaid, és nem tudod, hogy hogyan ekll egy fórumon kommunikálni. Honnan is tudnád, nem volt körülötted semmiféle kultúra, nem beszélt veled ember módjára soha senki. Úgy beszélsz amit értesz. nos akkor tőlem megkapod te senkiházi köcsög azt, amire szükséged van, hogy megértsd. Eddig úrinő voltam, mert én veled ellentétben tanult ember vagyok, és eddig tartott a türelmem, de most megkapod tőlem, mert most szakad el a cérna, és mostantól leszarom. Úgyhogy ribanc az, aki világra szart, és nem vágott téged pofán időben, aki nemt anított emg tisztességre. Átvágtak téged, mert ostoba, tanulatlan tuskó vagy. Velem te soha, semmilyen levelezési kapcsolatban sem álltál, mert én nem süllyedek le a te szintedre. Fogod? Én állatokkal nem üzletelek. Olyannal nem, aki nem tud normális hangnemben írni, beszélni egy nővel. Nekem az nem ember. Az csak egy beszari, senkiházi patkány. Nekem felelősséget kell vállalnom azokért, akiket kiközvetítek, érted nemhogy felelősséget nem válallnék, de még azt is letagadnám, hogy egyáltalán fogalmam van arról, hogy miket makogsz össze-vissza. Fogod?

Válasz

Serte Perte üzente 11 éve

Ki a faszom lenne kíváncsi a te redvás adataidra????????? Mit kezdene azzal bárki? Tudsz valakit aki olyan, vagy az akar lenni mint te?????? Elküldted a CV-t és nem írak vissza??????? Mert kinek képzeled te magad, hogy neked kelljen valakinek is válaszolni? Fel sem merült abban a amosogatólé agyadban, hogy azért nem válaszoltak, mert egyszerűen annyira szar volt a resume amit küldtél, hogy szóra sem volt érdemes? Alapból mert nem beszélsz angolul alkalmatlan vagy minden munkára itt Kanadában. Tanultlan primitiv állatok nem kellenek sehova.

Válasz

Serte Perte üzente 11 éve

Olyannyira publikus recruitment staffing and immigration cég vagyunk, hogy a Better Business Bureau szerint sincs egyetlen egy panasz sem ránk. Te meg szopd le magad, mert mindenhez hülye vagy, azért tud téged is bárki átbaszni, emrt nem értesz még angolul sem, hogy elolvasd az ide vonatkozó törvényeket. Na ezért nem hozok én senkit ki, aki nem beszél angolul. Mert értsen csak meg minden törvényt, és nézze meg jól, hogy mit ír alá.

Csak az ilyen ostoba, tanulatlan primitív állatokkal lehet megcsinálni, hogy valahova elmegy ahol nincs aláírt szerződése a munka adóval. És akkor még velem ugatsz te mindennek a legallja. Másrészről meg akárki ide jön Albertába, és beszél MINIMÁLISAN angolul, az szinte azonnal kap munkát. Segílykét azt nem könnyen, tehát a családoknak csak szívességet tett, aki azt mondta, hogy jöjjenek ide, emrt itt van munka. Gondolom nem az motiválta őket, különben örülnének, mint majom a faszának, és nem az ilyen köcsögöknek panaszkodnának mint te.

Válasz

Serte Perte üzente 11 éve

A jó éds anyádat telepítettem én, meg azt a retkes szemét fejedet! Én ezzel 4 hónapja foglalkozom, és senkivel sem foglalkozom, aki Kanadában van már, és bármilyen módon leadta magát, mert azzal senki sem tud csinálni semmit. Fogod a fene azt a szemét tróger fejedet! Ha valaki kibaszott veletek, azt verjétek el azon, nekem semmi közöm hozzá. nem is telepítek ide senkit, én egyszerűen össze hozom az interview-t a munka adóval skype-n, és továbbítom a resume-ját. Olyat, hogy CV nekem ne küldj, emrt kihajítom mint a szart, itt resume-ként fogadjuk el.
Ribanc az a sokszor szopatott jó kurva anyád az. Nem adom meg a cégem nevét itt, mert azt nem akarom, hogy hozzád hasonló retek mocskok megtaláljanak. A megfelelő helyeken reklámozom, és ha te szemét tetű nem így mutatkoztál volna be, akkor talán te is megkapnád, de én ilyen alja emberekkel nem foglalkozom.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

na ide figyelj Te seggfej...tudom ki vagy Te...neked kuldtem el a C.V met majd miutan megszerezted az adataimat....nem válaszoltal a levelemre...es a télefonodon sem ertelek el Te moslek....
Albertaba telepitettel Torontobol csaladokat akiket ismerek en is es munkat jo fizetest igertel nekik nem adtatok nekik munkat es magukra hagytatok oket.

Na figyelj te ribi...nekem is az szolt aki porul jart miattad es megirta nekem privatba hogy ezen a forumon vette fel veled a kapcsolatot es Te azert irogatsz ide hogy munkakozvetitonek add ki magad kozben meg atvered az embereket.

Ha te igazi, publikus munkakozvetito vagy...add meg a ceged nevet es telojat...ha mered...vagy kussolj es orulj hogy azok akiket atvertel nem verik szet a pofadat

Válasz

Serte Perte üzente 11 éve

Szerinted ez a cég a hozzánk hasonló ügynökök nélkiül honnan szed össze 150 embert csak egyféle munkából?? De kell még neki egy csomó más szakma is.
http://www.jobbank.gc.ca/detail-eng.aspx?OrderNum=6403406&Source=JobPosting&ProvId=09&kwd=insulator&Categ=7*&OpPage=50&Stdnt=No

Válasz

Serte Perte üzente 11 éve

Látszik, hogy teljesen hülye vagy hozzá, ugyanis az törvény, hogy a MUNKA ADÓ fizeti a kiutazást, és azt nem verheti rá a dolgozóra. Ha hülye vagy valamihez, akkor legalább nézz utána! Szerződést kötnek, azaz szerződéssel jön ki a munkavállaló, azaz nem küldheti el csak úgy. Nem mi alkalmazzuk te nagyon hülye, hanem a cég, azaz mi nem adunk nekik semmiféle minimálbért, hanem a munka adója fizet neki annyit, amennyit a szerződésben rögzítenek, de még mielőtt ezért is nekem esnél: már az intervew-n ezt megbeszélik, mi csak helyet adunk annak, hogy egyáltalán egymásra találjanak. Mi nem kérünk a munkavállalótól pénzt, ugyanis ez is benne van a törvényben te ostoba ökör, hogy munkaközvetítésért a munkavállalótól semmilyen agency nem kérhet pénzt. Comprendo???? Én semmiféle költséget nem ruházok senkibe, nekem a munkaadó fizet azért, hogy egyáltalán elintézem azt, hogy ne álljon meg a termelése, a vállalkozása, mert egyszerűen nincs munkás aki dolgozzon nála.

http://worldfinancialpost.com/job-hungry-alberta-scours-globe-for-workers.html

http://worldfinancialpost.com/alberta-oil-sands-workforce-to-rise-73-by-2021-study.html


Fogod már azzal az elszivacsosodott korlátolt agyaddal amit írok??? Ne magadból indulj te szemétláda, aki csak úgy akar érdemben tárgyalni valakivel, hogy azt nézi mivel is húzhatná le, meg keresi a kiskapukat, képzeld el, hogy vannak tisztességes emberek is, akiknek az a munkájuk, hogy segítsenek, hogy megtalálják azt a pontot egy piacon, ahol két félt kell összehozni, és ezzel mindenki jól jár.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Nos elore beruhazni egy olyan munkaerobe akit meg ki sem probaltunk...eleg nagy konnyelmusegnek tartom.

A meregdraga papirok engedelyek beszerzese es a repcsijegy nem ingyen van...ingyen senki nem csinal es nem ad semmit. Te sem....

A kiutaztatott dolgozotol olyan szepen levonjak az elore beruhazott koltsegeket mint a pinty. vegyunk egy peldat: 20 dollaros oraberrel leszerzodsz azzal a ceggel aki majd foglalkoztatja a munkasodat, majd Te csak a minimal bert fizeted neki...10 dolcsit kábé...
A kulonbozet fedezi az altalad beruhazott koltsegeket, szoval igy fizeti vissza a kiutaztatott emberke a repcsijegy es a kulonbozo papirok engedelyek szallaskoltseg stb...arat...persze kamatostul.

Szerintem 3 havi berenek bevetel-kiadas kulonbozete fedezi a kiutaztatasi koltsegeket.

De mi tortenik akkor, ha nem valik be a dolgozo....a visszautaztatas kinek a felelossege

Válasz

Serte Perte üzente 11 éve

"Na figyelj Te okos....szegeny orszagbol senki nem tud idejonni...mert pontozasos rendszer alapjan kap munkavallalasi engedely, vagy letelepedesi engedelyt, amit olyan magas szintre emelt az emmigracio hogy keves embernek adatik meg ez a lehetoseg....Eloszor is csak hiany szakmakkal lehet jelentkezni, fent van az emmigracio weboldalan a lista, hogy milyen szakmakkal lehet palyazni. Akkor nyelvtudas is kell es penz is."

eZT MAGYARÁZD EL AZ ITT DOLGOZÓ FILIIPINÓKNAK, MERT ŐK EZT NEM TUDJÁK. mEG SENKI MÁS SEM ÍGY ÉRTESÜLT, AKIK HIVATALOS CANADAI WORK VISA-VAL ÉLNEK, DOLGOZNAK ITT BOLDOGAN.

JA! AZT A FIZETÉST KAPJÁK, MINT MINDENKI MÁS. AZ ÚTLEVELÜK, MINDENÜK NÁLUK VAN. MI PÉNZT NEM KÉRÜNK TŐLÜK. MEKKORA SZEMÉT EGY CÉG VAGYUNK MI? VALÓDI, NEM HAMIS PAPÍROKAT KAPNAK, ENGEDÉLYEKET, BEUTAZÁSI, ÉS MUNKAVÁLLALÁSI VIZUMOT, AMELYEK NAGYON DRÁGÁK. ENNYI ERŐVEL MINDENKI SZEMÉT, AKI AZ IMMIGRATION TERÜLETÉN BELÜL DEOLGOZIK, MERT NEM INGYEN CSINÁLJA, HANEM FIZETÉSÉRT.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Ajanlom mindenkinek hogy olvassa el....

http://kanadavilaga.com/2012/05/16/%E2%80%9Emagyarorszag-nem-biztonsagos-a-romak-es-zsidok-szamara/

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

TEHÁT DR DÁNIEL PÉTER ÜGYVÉD HŰJE????AKI FESTÉKKEL LE ÖNTŐT TE, ASZT A SZÁNALMAS SZOBROT,TUDOM TI HIBÁTLANOK VAGYTOK PARASZTOK MERT HORTI IS AZ VOLT EZT IS MEG KÉRDŐJELEZITEK AZONNAL, JÖTTÖK HOGY MIT TUDUNK A TÖRTÉNELEMRŐL,MI SEMMIT A TÖRŐK A TATÁR NÉMET AZ OROSZ A ROMÁN ÉS MÉG KITUDJA KIK URALTÁK AZ ORSZÁGOT,MOST MIT SZÓLSZ TI PARASZTOK, HÁT NE LEGYEK OLYAN BÜSZKÉK MAGATOKRA DE MEGKEL MONDANI ASZT IS HOGY A VILÁG TUDJA, HOGY A LEGNAGYOBB CSALÓK VAGYTOK EZÉRT NEM JÁR HARAG,MERT ABBAN A SPORTBAN NAGYON NAGYOK VAGYTOK EZ NAGY OKKOSÁG SZÁMOTOKRA!!!!!!!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

ERRŐL VAN SZÓ ERRŐL BESZÉLÜNK!!!!!!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

RÉSZEMRŐL EZ AZ ALAK ÍGY ÉRDEMLI,MI ÉRT VAN EZ ÍGY MERT A TÖBBI CIGÁNY, NEM AKART ILYEN RONDÁN VÁLASZOLNI,EZ A FAZON MINDENKINEK ÚGY VÁLASZOLT ÉS LE ÉPÍTTET, MINT A SEGGÉBŐL HUZOTVOLNA KI !!!!!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Ossze vissza beszelsz Te.....Te is ugyanugy kezdted szidni a romakat mint a Gera.

A menekult kerelmek visszavonasa nem pontos adat, egyreszt azert mert nem mindenkit toloncolnak vissza, masreszt aki visszavonja a menekult kerelmet, azert teszi mert folyamatosan azt hallja hogy a romakat ki fogjak toloncolni, vagyis elutasitjak a menekult kerelmet meg felso fokon is. Es ezt tapasztaljak folyamatosan, ezert dontenek sokan ugy hogy onszantukbol visszamennek magyarorszagra mert canada meg azt a lehetoseget sem adja meg nekik, hogy mas orszagban leszallhassanak a repcsirol.
Tudniillik menekultkerelem visszavonas eseten es a kitoloncolas eseten is...az emmigracio jeloli ki az utvonalat...es ez mar maga is diszkriminativ es jogellenes. Canada csak a hataraig toloncolhatna ki valakit, ellenben kiterjeszti a hataskoret a magyar hatarig, hiszen a szerencsetlen kiutasitottnak joga lenne leszallni az elso Europai Unios orszagba es kisetalni a repterrol majd az unio hataran belul ugy hazautazni ahogy neki kedve van....
Szoval ennyit a kitoloncolasi folyamatrol.....mint a bunozokkal ugy bannak veluk...s meg a kiskoru...csecsemo gyerekekkel is.


Na figyelj Te okos....szegeny orszagbol senki nem tud idejonni...mert pontozasos rendszer alapjan kap munkavallalasi engedely, vagy letelepedesi engedelyt, amit olyan magas szintre emelt az emmigracio hogy keves embernek adatik meg ez a lehetoseg....Eloszor is csak hiany szakmakkal lehet jelentkezni, fent van az emmigracio weboldalan a lista, hogy milyen szakmakkal lehet palyazni. Akkor nyelvtudas is kell es penz is.

Csak QUebecbe jelentos osszeget kell bemutatatnmi, ezenkivul a Quebec Selection sertficate beszerzese is eleg korulmenyes, enelkul letelepedesi engbedelyt sem lehet kapni Quebec-ben de meg vallalkozast sem lehet beinditani, pl...ha valaki uzleti tevekenyyseget szerertne itt inditani.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Igen ez is emberkereskedelem...legalisan kereskedsz rajtuk. Jo nagy haszonnal. Ingyen senki nem csinal semmit te ostoba. Mi lenne neked abban az uzlet.
Te ingyen senkit nem hozatsz ide....ja lehet hogy elore nem kertek penzt, alljatok a repcsijegyet...de azt a munkavallalo berebol majd levonjatok ugy is.

Ja es jo hogy leirtad a kamionosbert 39 dollart orankent. Na ez igy nem igaz, mert a kamionosok nem orabert kapnak, hanem km penzt es plus potlekot.

Válasz

varga béla üzente 11 éve

Ugyan már! Mit tudsz te a történelemről?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

TE AKAROD TISZTÁRA MOSNI, A TÖMEG GYILKOST,NA HÁT HITLER CSICSKÁJA VOLT MINDENKI TUDJA!!OLYAN AMIT TE CSINÁLSZ A KI CSALOGATOTT SZEGÉNY MAGYAROKKAL VÁGOD, SERTE,GERA,ÉS DÖMÖTÖR!!!!!!!!!!!

Válasz

varga béla üzente 11 éve

Gyerünk! vágd szét a monitort!ha-ha

Válasz

varga béla üzente 11 éve

Na látod! Igy válaszolsz te. látom komoly szókincsed van.Gerát szidod,pedig nincs is itt most.
Tisztára be vagy kattanva,azt sem tudod ki-kivel van...
ha-ha-ha

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

FIGYELJ IDE SERKÉS GERA GENYA !A KÖVETKEZŐKET SZERETNÉM NEKED ÉRZÉKELTETNI HOGY UGYAN AZT CSINÁLOD MINT DÖMÖTÖR FERENC ÚGY HOGY TE RÁD IS RÁD FÉRNE A KÖZEL TÍZ ÉV BÖRTÖN BÜNTETÉS, MERT TE A SAJÁT FAJTÁDDAL A SZEGÉNYEBB MAGYAROKKAL UGYAN AZT CSINÁLOD CSAK, TUDOD MI A KÜLÖNBSÉG, HOGY A SZEGÉNY MAGYAR VAGY PARASZT AKIT TI KICSÁBÍTOTOK A NAGY FIZETÉS REMÉNYÉBEN, ÉS TE VAGY TI KICSINÁLJÁTOK ŐKET DE EZEK A SZERENCSÉTLENEK NEM MERNEK FELJELENTENI BENNETEKET!!ÍGY EGYÉRTELMŰ BŰNÖZŐ VAGY !HIVATKOZOL TE ITT VERBÁLIS BÁNTALMAZÁSRA DE TE ARRÓL NEM BESZÉLSZ HOGY MILYEN LE JÁRATÓ SZÓ SZERINT MEG ALÁZÓ SZÖVEGEKET ALKALMAZOL A CIGÁNYSÁGRÓL ,NAGYON KI ÁBRÁNDÍTÓK VAGYTOK ÉRTED TE ROHADÉK RETEK KURVA BŰNÖZŐ. TE FENYEGETSZ, VERBÁLISAN HOL OTT EGY NÁCI FAJ GYŰLÖLŐ FASZOPÓK VAGYTOK ÉRTED TE GECILÁDA!!!!!!!!!!

Válasz

varga béla üzente 11 éve

Azért használja ugyanazokat a kifejezéseket,hogy meg tudd érteni,de ugylátom neked ez igy is magas!
Mocskos irás???Olvasd vissza amiket te irtál!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

CSAK HOGY TE NEM NŐ VAGY HANEM GERA GERA MERT UGYAN AZOKAT A KI FEJEZÉSEKET HASZNÁLOD!! ÉS Ő KEZDTE MEG NYILVÁNOSAN A CIGÁNYOK LE JÁRATÁSÁT ÉS A SOK MOCSKOS ÍRÁSAIT !!!!!!ÉS EZ NEM MÁS MINT TE !!!!!!!!!!!!UGY HOGY NE ADD ITT AZ ÁRTATLAN!!!!!!!!!ÉS OLYAN ÍRÁSOKAT KAPSZ AMILYET AZ EDDIGI MOCSKOS ÍRÁSAIDÉRT ÉRDEMELSZ!!!!!!!!!!!

Válasz

Serte Perte üzente 11 éve

Megmondom őszintén, hogy éppen miattatok haragudtam meg a romákra ennyire, éppen az ezen a fórumon való szövegeitek miatt.

Először az tűnt fel, hogy folyamatosan félreinformáljátok a többit, és amikor valaki próbálta helyére tenni a dolgokat, az a mocskos szitokáradat, ami jött mindent megmagyarázott.
Feltűnt, hogy még csak fel sem merült senkiben a legális kivándorlás gondolata, holott itt többen arról beszéltetek, hogy a cigányok tanultak, és dolgosak, tehát alapból van lehetőség kijönni. NEM. Itt mindannyiótoknak csakis az a megoldás volt a fontos, hogy menekülni.

Aztán utánanéztem a statisztikáknak, amelyek mindenki számára elérhetőek, és láttam, hogy bizony igaz: az eddig kimenekült magyar cigányok 90%-a visszavonta a menekültkérelmet. Kérdés: ha igaz volna amit állítottak, akkor miért vonják vissza??

Ezzel elindítottak egy lavinát, amely szerint a magyar romák hazugok, és hazugság az is ami alapján ki akarnak jönni.

Elment Magyarországra az itteni roma ház vezetője, és ugyanezt állította, csak gazdasági okokat tudott megnevezni.

Ezek után ti itt a fórumon engem lekurváztatok, emberkereskedőnek tituláltatok. Engem, aki a szegényebb országokból segítem ide az embereket mindenféle ellenszolgáltatás nélkül úgy, hogy bármikor hazamehetnek, nincsenek elzárva semmitől, és senkitől, még a kiutaztatásuk, és engedélyek beszerzése sem kerül pénzbe.

Mégis mi a fészkes fenét gondoltatok? ki akar segíteni valakinek, akit lekurváznak, lehordanak mindennek olyanok, akik még az adott ország nyelvén sem tudnak olvasni, és nem értik az adott rendelkezések angol szövegét?? Mégis mit gondoltok, hogy a hozzászólásaitok alapján ki akar normálisan beszélni veletek, amikor hosszú-hosszú napokon keresztül egyetlen árva rossz szót sem szóltam, de én már le voltam hordva mindennek?? Gondoljátok, hogy ezek után majd nem lépek azért, hogy azt támasszam alá amit itt tapasztaltam?
Hát éppen hogy meg fogom csinálni. Mert igenis nem tetszik, hogy magukat értelmiségieknek kikiáltó férfiak ilyen mocskos, alpári módon beszélnek egy nővel nyilvánosan. Ugyanis ez a kanadai törvények szerint verbális bántalmazás, amiért akár börtönbüntetésre is lehet számítani, és ez criminal, ami szépen minden további lehetőséget elvesz tőletek.

Miért is estetek nekem?? Vissza lehet olvasni: mert az adott törvényeket le mertem nektek írni úgy, hogy mellékeltem hozzá mindig a linket, ahol azon törvények voltak.

Szóval nézzetek szépen magatokba, és gondolkodjatok el azon, hogy a canada immigration által adott telefonszámon az első, és legfontosabb amit meghallotok, hogy Canada nem fogadja el a mocskos beszédet, és tilos így beszélni. Ha egyszer a büdös életben legalább egyvalaki venné a fáradságot közületek, és felhívná azt a telefonszámot, és megkérdezné amiket itt össze hordtatok, akkor hallaná angolul ezt a szöveget is, és azt is, hogy ami ide leírtam az mind szó szerint igaz.

Ehelyett az egész gyűlöleteteket, és haragotokat rajtam töltitek ki a törvénytervezet miatt, amit PEDIG A SAJÁT HAZUDÓS FAJTÁTOKNAK KÖSZÖNHETTEK. UGYANIS AZÉRT INDULT EL ALAPBÓL A TÖRVÉNYTERVEZET, MERT A CIGÁNYOK TÖBBSÉGE BIZONYÍTHATÓAN HAZUDOTT, ÉS VISSZA IS VONTA A MENEKÜLTKÉRELMET, HAZA UTAZOTT ODA, AHOL ÁLLÍTÁSA SZERINT AKKORA BAJBAN VOLT. DE MÉG KI SEM VÁRTA A VÉGÉT A SAJÁT ÜGYÉNEK: HAZAMENT. EZÉRT, ÉS HANGSÚLYOZOM: EZÉRT INDÍTOTTÁK EL A TÖRVÉNYTERVEZETET, NEM MIATTAM, ÉS NEM GERA MIATT.

Válasz

Serte Perte üzente 11 éve

A nem roma lakosság részére elég rizikófaktoros volt eddig azért mert ti azt csináltok amit csak akartok. De ennek nemsokára vége, és a cigány is ugyanúgy köteles majd a tetteiért elszámolni, mint mindenki más.

Válasz

Serte Perte üzente 11 éve

Ne zavarjon, hogy Hortyt a háború után a zsidók segítették pénzzel, és ameddig ő volt hatalmon, addig ide menekültek a zsidók mindenhonnan, és az se zavarjon, hogy a háború után nem kezdeményeztek ellene a zsidók tárgyalást, mert még ők sem tartották háborús bűnösnek, pedig ők aztán mindenkit elkaptak akit csak akartak.

Hogy segghülye vagy az nem jogosít fel arra, hogy mindenkit a magad szintjére helyezz.

Válasz

Serte Perte üzente 11 éve

Ti nem munkat akartok vallalni, hanem segelyen elni. Szerencsere ez a kapu bezart. nem is ertem: a munkavallalas miert is nem foglalkoztat senkit, ha ennyire dolgos nep vagytok??? Egyszer sem kerdezte egyikotok sem, hogy hogyan lehetne munkat vallalni Kanadaban:-)))))))DDDD Csak a lenyulas, csak az ingyeneles erdekel.

"és ember kereskedelemmel foglalkozol, rá mentél a cigány bűnözésre a szegény magyarokat ki csábítod és ki használod őket, játszod a nagy törvényhozó úri embert geciláda!!"

Na figyelj ide te többszörösen csontig seggbekúrt cigány takony! Én még egyetlen buzeráns, redvás, szőröstalpú, mocsok ork cigányt sem hozattam ide. Nem is fogok. (mert mi embereknek szerzünk munkát, elolvasva amit ideírtál, te nem tartozol a homo sapiens fajba). Nos. Néhány magyarnak szereztem itt trackdriver munkát INGYEN. Kiutaztak ide ingyen, letettek a teszteket INGYEN, én pedig megkaptam a magam százalékát az itteni munkaadójuktól a szerződéskötéskor, amely szerződés kevesebbe került, mint 3 havi hirdetés a helyi újságban. Kezdéskor 35dollár/óra fizetést kaptak, azóta az egyikük 39-et kap. Ez az emberkereskedelem. SZERINTED. Minden gondolkodó, épeszű ember szerint ez az emberkereskedelem: http://canadaquebecmontreal.network.hu/blog/kanada-vilaga-hirei/soha-nem-latott-buntetes-kilenc-evet-kapott-domotor-ferenc-kanadaban

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

DÁNIEL PÉTER ÜGYVÉD, LE ÖNTÖTTE HORTI MIKLÓS SZOBRÁT,ÉS MOST FÚJA MINDEN TV CSATORNA, HOGY MERTE ESZT MEGTENNI EZ TERROR CSELEKMÉNYNEK MONDJA A KÖZVÉLEMÉNY, UGYE TUDJUK HOGY KI VOLT HORTI AZ HITLER CINKOSA,Ö IS HOZZÁ JÁRULT A ZSIDÓ, A CIGÁNY DEPORTÁLÁSBAN ITT ERRŐL AZ EMBERRŐL KÖZ TUDAT HOGY TÖMEG GYILKOS VOLT, MIT CSINÁLT A MAGYARSÁG MÁRTÍRRÁ AVATTA. EZ A BIZTONSÁGOS !!!! ORSZÁG, A LEGNAGYOBB RIZIKÓFAKTOROS ORSZÁG EURÓPÁBAN. NA EZT VID BE AZ EMINGRÁCIOS HIVATALBAN TE ROHAT SERTE KURVA !!!!!!!!!!!!!!

Válasz

Serte Perte üzente 11 éve

"adod a hamis információdat itt a fórumon "

Ez a hamis????????????: http://www.cic.gc.ca/english/index.asp

Ennyi esszel embernek vagy nyilvantartva?

Válasz

Serte Perte üzente 11 éve

"te budos tenyerestalpas gumicsizmas parasztkurva."

Mar edesanyadat is belekevered a topic vitajaba??

"Te Serte, akkor a romaknak meg kell hunyaszkodni es hagyni hogy azt tegyenek veluk amit akarnak kenyuk kedvere, ha egy feherborunek nem tetszik egy roma, akkor azt barmikor bantalmazhassa minden megtorlas nelkul."

Jelen pillanatban arrol van szo, hogy a romak bantalmazhatnak kenyuk kedvukre mindenki mast mindenfele megtorlas??????????? (mirol beszelsz te szellemi nyomoronc??? TORVENY!!!!!!!) tehat mindenfele retorzio nelkul.

"Ha ennyire nem tetszenek neked a romak, akkor nem kritizalni kell oket, hanem engedni es segiteni abban, hogy elhagyjak magyarorszagot. "

Egyben segitenek: Ha Indiaba akarnanak menni. Abban boldogan.


"Ja igen, csak ha ez igy lenne, akkor magyarorszagnak igencsak a kormere neznenek valamint szamonkernek toluk a sok milliardos tamogatast es kolcsonoket, amit a romak felzarkoztatasara kapott. Igy egyszerubb hazudni, mediakban, vagy felhasznalva olyan emberek nyilatkozatait akiknek befolyasuk van hivatali es politikai korokben." Mar megtettek. MIndenfele modon. Kiderult: a romak hazudnak.

"s majd amikor canada az uj bevandorlasi torvennyel magyarorszagot biztonsagosnak fogja besorolni, akkor te is haza fogsz menni...tudod mit tele van a hocipoje minenkinek magyarorszaggal"

DD Mondtam mar: en nem menekultem-)))))DDD En landed-kent erkeztem-)) Kanada engem vart.

, "ha egy feherborunek nem tetszik egy roma,"

A rezborunek, a sarganak, a feketenek, sot meg az indiaiaknak sem tetszik. Senkinek.

"A te nagy vezered. viktorotok azt nyilatkozta a nemzetkozi mediaknak, hogy minden felfasiszta es katonai szervezet mukodeset felszamoltatta, igy nincs romauldoztetes es bantalmazas es fenyegetes a magyar romak ellen. "

Nekem nincs vezerem. Vezer ugy tudom mar sehol sincs (tortenelem te szerencsetlen bodzaszedo barom), ellenben igen, igy van-)

Válasz

Larry Joe üzente 11 éve

Na idefigyelj te Sörte Pörte, ki vagy te, kinek es minek erzed magad. Hogy jossz te ahhoz, hogy igy beszelj. te budos tenyerestalpas gumicsizmas parasztkurva. Te mindenkit leszolsz. Kerdesem, teged bantott valamelyik roma egyszer is. Te felsobbrendu lenynek erzed magad, pedig neked is ket kezed es ket labad van, eszel, iszol, szarsz, es alszol, es te is egyszer majd alulrol fogod szagolni az ibolyat. Szoval ember vagy, akkor vedd tudomasul, neked nincs jogod itelkezni mas emberek embercsoportok, nepek felett
Nem arrol van szo, hogy ki kit szeret, es melyik orszag kit fogad be.
a romakkal azert elfogultak mert ti ugy terjesztitek a nagy vilagban a hireket hogy a romakat lerajatjatok es amikor a tobbi orszag felfigyel arra, hogy a romak csoportosan tomegesen hagyjak el az orszagot akkor a kulso megfigyelok, rakerdeznek a kormanyra hogy a romak miert menekulnek az orszagbol, akkor nem azt nyilatkozzatok, hogy ti uldozitek oket es kirekesztitek folyamatosan. Majd amikor nagy osszegu penzre van szuksege az orszagnak akkor ti hivatkoztok arra, hogy megtudnatok oldani ezt a problemat, csak penzre van szukseg a romak felzarkoztatasahoz, majd mikor kiutaljak a nagyosszegu penzeket, akkor ti azt masra forditsatok es nem a romakra. de akkor ugye jok a romak amikor rajuk hivatkozva penzt kertek es kaptok. Es vajon hova tunik az a penz amit az Uniotol kap magyarorszag a romak felzarkoztatasara. A te nagy vezered. viktorotok azt nyilatkozta a nemzetkozi mediaknak, hogy minden felfasiszta es katonai szervezet mukodeset felszamoltatta, igy nincs romauldoztetes es bantalmazas es fenyegetes a magyar romak ellen. Te Serte, akkor a romaknak meg kell hunyaszkodni es hagyni hogy azt tegyenek veluk amit akarnak kenyuk kedvere, ha egy feherborunek nem tetszik egy roma, akkor azt barmikor bantalmazhassa minden megtorlas nelkul. Ha ennyire nem tetszenek neked a romak, akkor nem kritizalni kell oket, hanem engedni es segiteni abban, hogy elhagyjak magyarorszagot. Ja igen, csak ha ez igy lenne, akkor magyarorszagnak igencsak a kormere neznenek valamint szamonkernek toluk a sok milliardos tamogatast es kolcsonoket, amit a romak felzarkoztatasara kapott. Igy egyszerubb hazudni, mediakban, vagy felhasznalva olyan emberek nyilatkozatait akiknek befolyasuk van hivatali es politikai korokben. Hamis adatokat adnak a romak uldozasevvel kapcsolatban, mint minden massal kapcsolatban is ami jo szinben tunteti fel Magyarorszagot, s majd amikor canada az uj bevandorlasi torvennyel magyarorszagot biztonsagosnak fogja besorolni, akkor te is haza fogsz menni...tudod mit tele van a hocipoje minenkinek magyarorszaggal

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

te serte olyan letekintően, adod a hamis információdat itt a fórumon olyan gyűlölettel beszélsz a cigányokról, hogy rossz olvasni,mikkor hagyod abba te rohadt faszopó horti fattyúja,írtam már neked hogy ne többesszámba beszélj te faszopó mikor hagyod abba a nyilas dumádat,anyádról kéne így beszélned aki a világra szart te rohadt paraszt.Lejárod az olyan úri embereket mint akik hozzá szolnak,mint Molnár mint Balogh és Leri ezek normálisan válaszolnak de te egy fajgyűlölő buzeráns vagy anyáddal együtt te patkány magyar embereket toborzol és ember kereskedelemmel foglalkozol, rá mentél a cigány bűnözésre a szegény magyarokat ki csábítod és ki használod őket, játszod a nagy törvényhozó úri embert geciláda!!!!!!!!!

Válasz

Serte Perte üzente 11 éve

Gera nem a baratom, hogy kiranduljak vele. Nem is ismerem. Ellenben amit ir, az korrekt. Persze ezt ti is tudnatok, ha beszelnetek angolul, vagy franciaul. De csak ciganyul tudtok. Olyan orszagrol meg nem tudok, es igy sajnos a hivatalos kormanyanak a bevandorlasi oldalat sem tudom emgmutatni. persze nem is tudom, ki akarna oda betelepulni. Itt csakis ezen ket, igen sokak altal beszelkt, es a kulturalt emberek kozott regota hasznalatos ket nyelven kell kommunikalni.

Válasz

Serte Perte üzente 11 éve

A te stilusod kifogastalan termeszetesen. Az, hogy egy szamodra ismeretlen ember apjat gyerekmolesztalassal vadolsz, az nem problema a szamodra. Persze, hogy nem: szokasotokhoz hiven nektek minden szabad, szamotokra minden rendben van, a masik meg csak fogja be a szajat. Javaslom szaktanacsadodnak larry Joe-t, akinek meg arrol sincs fogalma, hogy egyik papir miben kulonbozik a masiktol. Bar nem is ertem, minek magyarazom itt, nemhogy ratok hagynam, hogy intezzetek magatok. EL.

Válasz

Molnar Zsolt üzente 11 éve

Kedves Perte Serte (ez így frankóbb, szerintem)!
Nem magamból indulok ki, és igenis fenntartom véleményem defektes geráról!
Azok után meg főleg, amiket hónapok óta ide írogat a fórumba a tré stílusában.
De ha neked gera kell, hát menjetek kirándulni.

Válasz

Serte Perte üzente 11 éve

Hat keremszepen, mar magyaroszagon se fogjatok tudni azt csinalni amait csak akarok. Szar ugy.

Jo lenne, ha tanulnal egy kis tortenelmet, radferne.

A Kanadai Magyar Hirlap nem partatlan. Ha abba az alomba akarod ringatni magad, hogy az a helyzet ami abban vagy, akkor nagyot fogsz csalodni.

Ajanlanam, hogy azt olvasd el, amiket a kanadaiak beszelnek rolatok, de ahhoz ertened kellene angolul. persze, hogy az nem megy. Akkor megis hogyan is akarsz kanadaban hasznos tagja lenni a tarsadalomnak???????????

Mas: tanulj te tulok, te baromarc egy kicsit, mert egy altalanos iskolat vegzett magyar gyereknek is egyszeru megallapitania, hogy melyek azok az irasok, amelyeket egyazon szemely irt, csak masneven. A te agyad meg addig nem ert el. Gondolod, hogy csak mi kapunk kiutest a lehuto, lusta fajtadtol? Szerinted akkor a kanadai kormany miert akar torvenyt valtoztatni?????????? Szerinted akkor miert nem tudtok europan belul sem menni sehova????????? Szerinted akkor a magyar embereknek miert lett beloletek elege??????? Elgondolkodtal mar azon, hogy mi kenyszerithet egy orszagot egy olyan emigracios torveny megvaltoztatasara, amire eddig szinte minden epult?? Megmondom neked: a ciganyok. A MAGYAR CIGANYOK.

Osszegzem: utalnak benneteket Europaban
utalnak benneteket Magyarorszagon
utalnak benneteket Kanadaban

Vahj miert?
Biztosan mert olyan szorgalmas, joravalo nepek vagytok!

Válasz

Serte Perte üzente 11 éve

"Szerintetek mo-hogy érzi magát egy iskolázott roma, ki állást keres,talál,de mégse veszik fel!??
Neki szerintetek milyen a lelki állapota?
Csak azért mert barna.fekete a bőre színe??
Ki alkalmazna egy fekete bőrű eladót saját üzletében??
Na ilyen gondok vannak a romáknak mo-n."


Javaslatom:

1.,Menjen kulfodre dolgozni az EU-n belul (mas magyarok is azt teszik)
2., Adja be a hivatalos letelepedesi kerelmet Kanadaba (mas magyarok is ezt teszik)
3., Kerjen ideiglenes munkavallalasit engedelyt Kanadaba (mas magyarok is ezt teszik)

Válasz

Serte Perte üzente 11 éve

Nem draga, nem vilaghaboru lesz. Mert a jelek szerint a vilagnak van beloletek elege. Ti meg meg egy csendes kis felvonulashoz is beszari kis senkik vagytok, nemhogy haboruhoz.

Válasz

Serte Perte üzente 11 éve

Egy igazan muvelt cigany veled szoba sem allna. A muzsikus ciganyoknak nem jelent problemat sz iras, emg az olvasa, meg tobb nyelven sem. Ok nem akarnak menekulni, ok dolgoznak. Nem a Holdon elek, hanem Kanadaban, ami mindossze 6 oras repulout. Ugyhogy te csak ne takarozz a muzsikus ciganyokkal, mert azok is lekopnek benneteket.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Megallapitottam mar egyszer hogy a Gera, Serte neven is beregisztralt es a kulonbozo hozzaszolasaival akarja a SZIMPATIZANSAIT erositeni.

Na figyelj Gera -Serte a romak azert jutottak idaig, mert tobb evtizedekkel ezelott a magadfajtaja emberek kirekesztettetek oket, most még eroteljesebb a kirekesztes, es azt varjatok toluk hogy illeszkedjenek be. Minden mondatod az utalatrol es a gyuloletrol arulkodik. Meg egy pozitivumot nem irtal roluk.
Kanada segiti a beilleszkedest szamukra, mert itt a feltetelek biztositva vannak, ezert is kernek menekultvedelmet.
Olvasgass egy kicsit...mi folyik magyarorszagon.
Hogyan probaljak megfelemliteni a roma lakossagot, sot most mar a zsidokat is szelsojobbos es felkatonai szervezetek altal...elkepeszto...majus elsejen kalasnyikovval lovoldoznek...hogy mutogassak az erejuket...elkepeszto...minden

Es az is, hogy a napokban Horthy Miklos szobrat felavattak magyarorszagi kozsegben es teret is neveztek el rola.

Holgyeim es Uraim Horthy Miklos Hitler szovetsegese volt...a nemetek kezere jatszotta a zsidokat sot a romakat is, rasszista volt es most szobrot allitottak az emlekezetere....
Ez lenne a biztonsagos magyarorszag

Olvassatok el miket irnak nezzetek meg miket tesznek fel a youtubra..


http://kapos.hu/hirek/kultura/2012-05-13/egeszalakos_horthy_miklos-szobrot_avattak_kerekiben_-_videoval.html

http://egyenlito.blog.hu/2012/05
/01/kalasnyikovos_lovoldozes_a_szelsojobbos_majalison

Es itt Canadaban milyen velemenyen vannak a magyaroszagi biztonsaggal kapcsolatban.

http://kanadavilaga.com/2012/05/16/%E2%80%9Emagyarorszag-nem-biztonsagos-a-romak-es-zsidok-szamara/

Ajanlom mindenkinek olvassa el es nezze meg a videot is...mert ez a
VALO VILÁG

Válasz

Serte Perte üzente 11 éve

Olvasd el mar vegre amit mar szazadszor linkelek be!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/index.asp
http://www.cic.gc.ca/english/work/index.asp

kb mar ezerszer megadtuk nektek ezeket a linkeket, itt lathatjatok, hogy HOGYAN LEHET BEJONNI LEGALISAN. Erdekel teged? NEM, NEM ES NEM!!!!

Csak menekulni akarsz. Az az ajto becsukodott. Le se szarod, folytatod a masok szapulasat. Na ezek vagytok ti!!!!!

Válasz

Serte Perte üzente 11 éve

Mindenki magabol indul ki. Termeszetesen te is csak a sajat elmenyeidet tudod kivetiteni arra, amit mas emberrol nem ismersz. Szerencsetlen hulye.

Válasz

Serte Perte üzente 11 éve

Nem en hoborogtem kispajtas, hanem TE. En csak probalom az ostoba tanulatlan fejed ele nyomni a hivatalos rendelkezeseket.

Nem alkalmaznek olyan embert, aki nem a munakt akarja megfogni, hanem a segelyt. Olvasd vissza magatokat, es akkor majd radobbensz, hogy mirol beszelek.

Válasz

Serte Perte üzente 11 éve

Birom mikor az ostoba emberek probalnak hivatalosan fogalmazni. Lathatoan figyelemmel olvasol, mikor az ezelotti hozzaszolasomban irtam a ferjemrol, es azt is leirtam mar nehanyszor, hogy no vagyok. Talan eloszor tanuld meg megerteni az olvasottakat, es akkor majd nem akarsz menekulni nem letezo menekult indoklas alapjan.

Válasz

Serte Perte üzente 11 éve

Hat ez nagyon felemelo video volt. Ugye ti nem isztok, nincs koztetek kurva sem. Raadasul bizonyara az oltonyos magat barnanak nevezo ficko eppen az elnyomottak mintapeldanya volt.

Válasz

Molnar Zsolt üzente 11 éve

Ne bántsátok gerát! Iszonyú gyermekkora volt...
Úristen, hogy mit tettek vele!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

GERI FÉLRE ÉRTETTÉL,ÉN ÉS A FELESÉGEM, A PÁROM AZ CIGÁNY SZÁRMAZÁSÚ ÉN MAGYAR VAGYOK, ÉS EZÉRT FORDULTUNK TANÁCSÉRT,DE AZ NEM ASZT JELENTI HOGY HÁROM GYERMEKEMMEL HŰ BELE BALÁZS.TE MILYEN VÁLASZT ADTÁL AZ BORZALOM,TE EGYENESEN NYOMOD A CIGÁNY GYŰLÖLETET, ÉS HÍD EL HOGY UNDORTÓ VAGY A HELYET HOGY A TAPASZTALATODAT A TUDÁSODAT TUDNÁD MÁSOKBAN KAMATOZTATNI,ÉS DICSEKEDNE VELED AZ EMBER, DE TE A GYŰLÖLETEDET ÉS A KEGYETLEN HOZZÁ SZÓLÁSODAT. NE CSODÁLKOZ HA MINDENKI MEG UTÁL, TUDOD HOGY MILYEN ROSSZ???? VAGY EGY ÉRZÉKETLEN CICUS VAGY??????

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

NA FIGYELJ GERA,MOST RÁ TAPINTOTTÁL A LÉNYEGRE ÉN EGY TISZTESSÉGES CIGÁNY CSALÁBA KERÜLTEM,TE EGYÁLTALÁN NEM TUDOD HOGY MIT BESZÉLSZ.TUDOD HOGY HÁNY FAJTA CIGÁNY VAN????TE NEM A MAGYAR CIGÁNYRÓL BESZÉLSZ,PERSZE ÉN SEM TUDTAM A BŐ SZOKNYÁSOK AZOK A OLÁH,TEKNŐS,BEÁS,ÉS A MUZSIKUS CIGÁNYOK,NA MOST TE A MAGYAR CIGÁNYRÓL BESZÉLSZ HÁT NAGYOT HIBÁZOL MERT ÖSSZE MOSOD AZ EGÉSZET,MERT A MUZSIKUS CIGÁNY AZOK KI EMELKEDŐ ÉS KULTURÁLTABB MINT KÖZÜLÜNK BÁRKI MÁS,NEM TUDOD A KULTÚRÁJUKAT NEM TUDSZ TE SEMMIT RÓLUK,PERSZE VANNAK SZEMÉT EMBEREK MINDEN FAJBAN TÖBBET KÉNEN VELÜK TÁRSALOGNI ÉS, A HELYET HOGY POCSKONDIÁZOD ŐKET EGY MŰVELT EMBER ILYET NEM TESZ,KÉPZELD MIT SZOLT A FELESSÉGEM AZ ÖSSZES HOZZÁ SZOLÁSÓD HOZ, AZÉRT EGY KISS TISZTELET KIJÁR MÉG A KUKÁSNAK IS, TUDOD KI MILYEN NEVELÉST KAPÓT!!!!!!!!!!!!

Válasz

varga béla üzente 11 éve

Fórumozók!
Nem értem mi bajotok van gerával?? ő kerek-perec leirja,hogy mi vár arra aki menekülni akar Canadába.
A cigányok meg kerek-perec kijelentik,hogy ott is segélyből akarnak élni.
ennyi...
Canada nem tart igényt az ingyenélőkre!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

BOCSÁNAT VALÓBAN FÉLRE ÉRTETEM, BOCSI JÁNOS IGAZAD VAN!!!!!!!!!!!!!

Válasz

Molnar Zsolt üzente 11 éve

Értem én, hogy miért lettél ilyen, kicsi gera. Felnőttként is nehéz azt feldolgoznod, hogy mikor gyerek voltál esténként apu rendszeresen bejött a szobádba...
Nem haragszom rád amiért ilyen vagy, iszonyú gyerekkorod lehetett. Remélem, kerestél egy jó terapeutát, javaslom sírj sokat, mikor a díványán fekszel és a kérdéseire válaszolgatsz. Aztán csak őszintén, csak úgy van értelme! Ne tartsd vissza, add ki magadból. Bízom benne hogy meg tudsz gyógyulni, nem jó az senkinek, hogy ilyen bendzsógép vagy.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

a roma tarsadalom azert tart OTT ahol TART
mert vilag eletukben egy parazita nep volt !!!
van dolgom sargaval barnaval feketevel DE ilyen ingyenelo
mocsok fajtaval mint a MAGYARCIGANY meg NEM TALAKOZTAM >>> pedig elemkerul sok-sok nacio !!!
megegyszer leirom lassan ,hogy megertsd es folfogd
NEM AZZAL VAN A GOND ,hogy SETET A BURKEJE ,hanem
azzal AHOGYAN EL >>> kapis ?? or not ???
ITT is el a ciganynak MINDEN FAJTAJA olyan eredetiek ,hogy annal eredetibb mar nem kell >>> megis tudnak a tarsadalmi elvarasoknak megfeleloen elni
ami annyit tesz >>> dolgozik -tanul es a kolkeit IS arra neveli >>> kit erdekel ,hogy nyoooc vagy szaznyoooc szoknyat aggat magara >>> hodoljon a sajat kulturajanak >>> mindenki magas ivben leszarja
CSAK eljen ugy ahogy azt a tarsadalmi minimum normak megkovetelik !!
ennyi a titka a roma tarsadalom beilleszkedesenek
NEM TOBB !!!

Válasz

nagy janos üzente 11 éve

Na ezért lesz sajna világ háború ,mert az emberi gyarlóság mii itt folyik az már a kezdet!! Csak a sok rosszindulat,gyűlölet,.....stb, Pedig mennyivel egyszerűbb lenne csak szeretini tisztelni a másikat.

Válasz

nagy janos üzente 11 éve

Szerintem nem értesz"" Béla ""?

Válasz

nagy janos üzente 11 éve

Gera Ur!

Ajánlóm neked hogy mért is tar itt a roma társadalom!
És akkor talán választ kapsz mért is él úgy ahogy te gondolod látód!!
www.iskolakultura.hu/ikultura.../Romák%20és%20oktatás.pdf

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

OLYAN A LELKI ÁLLAPOTA MIN NEKED,JÖSSZ A HÜLYE DUMÁDDAL ÉN NEM VAGYOK ROMA DE HA ÚGY GONDOLOD HOGY NEM ALKALMAZNÁL ROMÁT, ELŐSZÖR AZT KELLENE MEG VIZSGÁLNI, KI MENNE HOZZÁD DOLGOZNI TUDOD MINDIG AZ HŐBÖRÖG AKINEK A HÁZA ÉG, ÉS LEHET HOGY ALJASABB VAGY MINT SOK CIGÁNY!!!!!!!!!!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

janko !!
NEM KELL A BIBO IDEZETET OSSZEMOSNI
a redkes roma tanuljon - dolgozzon eljen ugy ,hogy
elnyerje a tobbi ember elismereset !!!
NEM azert utaljak a romat mert setet a burkeje
hanem azert AHOGYAN EL !!!
mecsoda nagy kulonbseg !!!

Válasz

nagy janos üzente 11 éve

Serte Úr!

Nem tudom hogy ön hol él...stb,de ha esetleg ön fekete, vagy barna bőrűvé tudna válni itt!!! m.o-ont,meg invitálnám egy napi munka felvételi,és városi sétára!!És akkor legyen véleménye!
http://www.youtube.com/watch?v=HnYtLi6WkGk&feature=fvwrel

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

molnar neked egy a biztos a hamarosan bekovetkezo KITOLONCOLASOD !!!
ragyogo uton halad az ugyed afele ... !!!!!

hegedus MIERT IS MENEKULNEL ????

a balogh MAR KITOLONCOLVA >>> abban tenyleg profi ,hogy mi modon IS tortenik !!!

a larry joke more pedig annyi esszel SEM el mint egy marek lepke !!!
ezektol nagyszeru informaciohoz jutsz ... !!!

Válasz

nagy janos üzente 11 éve

"... aki olyan társadalomban akar élni, amely az ő és hozzátartozói emberi
méltóságát minden sérelem ellen biztosítani akarja, annak legelső dolga az
emberi méltóság mindenféle sérelmét a maga ügyévé tenni, akár főispánról,
akár asztalossegédről, akár úrról, akár cigányról, zsidóról, akár polgárról, akár
kommunistáról, akár esperesről, akár csavargó szektásról van szó."

Válasz

Serte Perte üzente 11 éve

Erted ezt az oldalt te tetulada?

http://www.cic.gc.ca/english/newcomers/work/index.asp

Latod, hogy mi kell, hogy ki gyere dolgozni? Tudod mennyibe kerul egy license??? Tudod mi az a license? Tudod, hogyha mi nem lennenk, akkor mennyivel kezdodnenek a koltsegek egy munkavallalonak? Megmondom: repulojegy, engedelyek, immigration papirok, (tobb ezer dollar). Tudod, hogy mennibe kerul neki rajtunk keresztul: SEMMIBE. Tudod, hogy mennyibe kerulne a telefonszamla, es a hivatalos fordittatasok mas orszagokbol ide?? Rengetegbe. Tudod, hogy mennyibe kerul nekik rajtunk keresztul? SEMMIBE. Ott felul a repulore, itt leszall, es megy dolgozni. Egy evig biztosan van munkaja, es biztos megelhetese.

Miattad jo darabig ezt a magyarok nem fogjak elvezni. Bongeszhetik az altalam most belinkelt oldalt, telefonalgathatnak azon kanadai cegeknek, akik keresnek dolgozokat otthonrol, mert az EGYETLEN HIVATALOS ceg a mi cegunk, akik most kezdtek a volt kelet-europai orszagok fele nyitni. Azert, emrt en itt mindenfele emberkereskedonek voltam titulalva, szarok en ratok.

Válasz

Molnar Zsolt üzente 11 éve

Én magam is inkább csak info-t beszerezni járok ide a fórumra, meg a gerát piszkálni, mikor a viselkedésével kicsapja nálam a biztosítékot.
Amennyiben én is tartok majd (egyszer) ott, hogy nekem is lesz annyi tapasztalatom mint Balogh Zsoltiéknak, hasonlóan jó példát szeretnék majd mutatni abban, hogy segíteni kell a rászorulóknak és mindenki másnak is ezt javaslom...

Válasz

Serte Perte üzente 11 éve

Szerinted hogyan erzi magat egy iskolazott magyar, aki allast keres, talal, de megsem veszik fel????????????

a magyarorszagi diplomasok MINDEGYIKE nehezen helyezkedik el. Eppen a hozzam hasonloak adnak majd nekik nemi eselyt arra, ahogy akar itt talaljanak munkat HIVATALOSAN. De ezen hozzaszolasok utan, meggondolom, hogy mit mondjak a fonokomnek, hogy erdemes-e nekik Romania utan Magyarorszagra menniuk, es ott keresniuk elerheto szakmunkast, diplomasokat kanadai munkakra. De azt megmondom nekik az hetszentseg, hogy a magyar romak szerint ok emberkereskedelemmel foglalkoznak, es ok tovabbra is csak manakultkent akarnka tengodni kanadaban, tehat jobb oket elfelejteni. Mint hivatalos tolmacs, ezen hozzaszolasokat lefordittatom, es megmutatom neki, raadasul neki kapcsolatai vannak rendesen, es ezeket mint bizonyitek is fel tudja hasznalni, ahhoz, hogy a ti menekulesi aradatotok ne folytatodjon tovabb, hiszen mar szamtalanszor leirtatok itt, hogy ti gazdasagi menekultkent akartok jonni (amit kanada nem fogad el, egyertelmuen elutasit), es tobbszor leirtatok, hogy nem erdekelnek a torvenyek. Ezzel assatok ala tobb olyan ember mar hivatalos ittartozkodasanak megiteleset, akik mar evtizedek ota dolgoznak, es hasznos tagjai a tarsadalomnak. De utanatok a vizozon ugyebar.

Válasz

Molnar Zsolt üzente 11 éve

Balogh Zsolti és Larry Joe azok, akiktől tényleg érdemes felvilágosítást kérni, nekem is sokat segítettek már! Nagyon korrektek és nagyon emberségesek, rengetegen példát vehetnének róluk!

Válasz

Serte Perte üzente 11 éve

Szegyeld magad te nyomvadt redvas tetu! En nem kereskedem emberekkel, en megszerzem nekik a munkat. En megyek cegtol-cegig, es beszelem ra oket, hogy a kulfoldi munkavallaloki is nagyon jo szakemberek, jol dolgoznak, megbizhatoak. A munkaadonak semmi problemaja nincs az engedelyekkel, arra nekunk van emberunk, es a canadai kormannyal tartjuk a kapcsolatot, az emigracioval. Tehat ha te engem emberkereskedonek nevezel, akkor a canada immigrationt is annak nevezed. Most szeretned, ha a C31 elott feljelentenem az oldalt, es kernem, hogy az itteni hozzaszolok nemelyike ellen vizsgalatot inditsanak ragalmazas, es allamellenes buncselekmeny miatt, ugyanis - mint mar irtam volt - a canadai government altal felugyelt, es altala kiadott engedelyekkel dolgozunk. Tehat amikor te itt engem emberkereskedonek titulalsz, akkor a kanadai allamot nevezed emberkereskedonek, azaz eppen nevezhetnem crimes against the statet-nek is, hiszen allami hivatalnokokat nevezel bunozoknek.

Válasz

nagy janos üzente 11 éve

Szerintetek mo-hogy érzi magát egy iskolázott roma, ki állást keres,talál,de mégse veszik fel!??
Neki szerintetek milyen a lelki állapota?
Csak azért mert barna.fekete a bőre színe??
Ki alkalmazna egy fekete bőrű eladót saját üzletében??
Na ilyen gondok vannak a romáknak mo-n.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

ja szerintem Balogh,és Molnártól kellene, felvilágositást kérned, mert ők ősszinték, sertéröl kiderül hogy ember kereskedő,Brigitta jól bele választotál!!!!!!!!!!!!!!!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Brigitta a másik fórumon könyörgöl sertének, hogy kimennétek Kanadába te és a férjed dolgozni gyermek felügyeletet vállalnál, nahát ezért véded eszt az embert,akiről lassan kiderül hogy ember kereskedő és be csapja többi magyart!!!!!!!!

Válasz

Serte Perte üzente 11 éve

"LATOD NAGYOKOS...SOKAT TUDOK MIT MUVELNEK A FEJVADASZ MUNKAEROKOZVETITOK...VAGY HA UGY TETSZIK...MUNKERO..KOLCSONZOCEGEK, ES RAADASUL ITT CANADABAN."

Latod te ostoba paraszt, nem tudsz semmit, csak hallottal mar valakirol, aki latott mar fejvadaszt. Tanulj tulok, es akkor majd neked is segit valaki.

Válasz

Serte Perte üzente 11 éve

'NA EBBOL ELSZ TE...ES SZERZEL MAGADNAK JO LETET....KIHASZNALVA AZ EMBEREKET AKIK IDE AKARNAK JONNI A JOBB LET REMENYEBEN....ES ILYEN EMBEREKKEL TALALJAK SZEMBE MAGUKAT...MINT TE."

Mint en? Esetleg mint amelyiknek en dolgozom. Micsoda egy szemet ez a ceg, aki elintezi az osszes emigracios papirt, az osszes engedelyt, es beutaztatja a dolgozot ingyen. De szemetek vagyunk, hogy ugyanannyival kezd itt egy altalunk kozvetitett ember, mint egy kanadai, aki a masik tartomenybol erkezett.


"SOT SZAMOS ESET VAN, HOGY AZ IDECSABITOTT EMBEREKET A SZARBAN HAGYJATOK, IGERGETTEK FUT FAT NEKIK...ES SZINTE URESZSEBBEL TERNEK HAZA.
TORONTOBOL-ALBERTABA, SOK EMBERT ATTELEPITETT EGY MAGYAR HOLGY MUNKAAJANLATTAL, AKIT H.KRISZTINANAK HIVNAK O FEJVADASZCEGNEL DOLGOZIK..MINT MUNKAERO KOZVETITO...ES MINDENKIT BECSAPOTT...MERT ATTELEPITETTE OKET, PERSZE NEM INGYEN...DE MUNKAT NEM ADOTT NEKIK...ES EZEK A SZERENCSETLENEK..MAGUKRA LETTEK HAGYVA..."


Eloszor is, ha fejvadasz akkor a CEGTOL kap penzt, nem a amunkavallalotol. Ugyanis mi egy budos kanyi centt nem kerunk a munkavallalotol. SEHOL, SENKI KANADABAN, AKA MUNKAKOZVETITESSEL FOGLALKOZIK, AZ NEM KER PENZ MUNKAVALLALOTOL..

Mas: de szarul jartak Albertaval biztos! kb az emebreket szedik be az utcarol, mert annyi a munka.


Igen, az az uzlet nekunk, hogy a ceg fizet . Igen. Tudja o is, a munkavallaloi is, meg mindenki. Mit gondolsz te gyoker, van aki ingyen dolgozik? Mit gondolsz miert jonnek ide a Fulop szigetekrol, mikor mehetnenek Ausztraliaba is? Biztos mert mi annyira rohadekok vagyunk.


Milyen allami tamogatasrol beszelsz te nagyon hulye?
Melyik allam fizet, meg kinek? Ezeknek az embereknek mi csak segitunk, egyetlen bajuk van, hogy az allam csak egy evre adja meg a munkavallalasit. Megnyugtatlak, hogy semmivel sem erzik magukat szarabbul, mint mas, es nem keresnek rosszabbul sem, mint az ugyanabban a szakmaban dolgozo kanadai. A legjobb baratnom HR-es, ok egy hasonlo ceggel mint a mienk hozatnak embereket a nemetektol, es az angoloktol. Gondolod a nemet majd ehberert fog dolgozni? Egy kamionsofor a fulop szigetekrol 35 dollart keres orankent. De szar neki!

Az en menekulesemrol: az en ferjem angol. Rontgengepeket javit. Sok-sok evvel ezelott kapott innen egy ajanlatot, elfogadta, es kikoltoztunk, majd beadtuk a letelepedesit.

Azok az emberek a szo semmilyen formajaban nem menekultek ide, akikre Kanadanak volt szuksege, es beinvitalta oket.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Nem ez volt a kerdes, es nem is a segelyezesi rendszerrol irtam neked, hanem arrol hogy te itt mindenkit lehurrogsz, a geraval egyutt karoltve. De ti jo anyagI korulmenyek kozott vagytok. Aki canadaba jon fuggetlen milyen STATUSSZAL, menekult, vagy nem menekultkent...ide a tomegek 90 szazaleka a jobb lét miatt jon....en azt mondom neked...te is azert vagy itt, mert , itt jobb letben duskalsz.
De tt meg elkezded osztani az eszt, hogy te munkaerokozvetito vagy...Te is kihasznalod azt a lehetoseget, hogy akik kulfoldrol akarnak idejonni dolgozni, mindegy milyen statusszal, de dolgozni akarnak...es Te JO PENZZERT, KIHASZNALVA MASOKAT FEJPENZEKERT BESEGITED AZ EMBEREKET IDE AZ ORSZAGBA...
PL...20 DOLLAROS ORABER PER FOVEL LESZERZODSZ EGY CANADAI CEGGEL...DE A TE KIKOZVETITESED ALTAL A FELE ORABERT FOGJA MEGKAPNI A MELOS, MERT TE AZT MONDOD NEKI, HOGY 10 DOLLAROS ORABERT FIZETSZ....
NA EBBOL ELSZ TE...ES SZERZEL MAGADNAK JO LETET....KIHASZNALVA AZ EMBEREKET AKIK IDE AKARNAK JONNI A JOBB LET REMENYEBEN....ES ILYEN EMBEREKKEL TALALJAK SZEMBE MAGUKAT...MINT TE.

iSMEREK JO PAR FEJVADASZ CEGET AKIK EZZEL FOGLALKOZNAK...ES MIRE RAJON AZ IDECSABITOTT EMBER KB- 1-2 EVEN BELUL...HOGY KI LETT HAZSNALVA ES RAADASUL MAGYAR TETTE VELE, ADDIGRA JOL MEGSZEDTED MAGAD

SOT SZAMOS ESET VAN, HOGY AZ IDECSABITOTT EMBEREKET A SZARBAN HAGYJATOK, IGERGETTEK FUT FAT NEKIK...ES SZINTE URESZSEBBEL TERNEK HAZA.
TORONTOBOL-ALBERTABA, SOK EMBERT ATTELEPITETT EGY MAGYAR HOLGY MUNKAAJANLATTAL, AKIT H.KRISZTINANAK HIVNAK O FEJVADASZCEGNEL DOLGOZIK..MINT MUNKAERO KOZVETITO...ES MINDENKIT BECSAPOTT...MERT ATTELEPITETTE OKET, PERSZE NEM INGYEN...DE MUNKAT NEM ADOTT NEKIK...ES EZEK A SZERENCSETLENEK..MAGUKRA LETTEK HAGYVA...

HOGY MI EBBEN AZ UZLET.....AZ, HOGY EZEK AZ EMBEREK A MUNKAKOZVETITESERT...ES ATTELEPITESERT JELENTOS OSSZEGEKET FIZETNEK A FEJVADASZNAK...VALAMINT A FEJVADSZCEGEK ALLAMI TAMOGATAST IS FELVESZNEK JOGTALANUL SOK ESETBEN....HALLOTTAM OLYAT IS, HOGY A KIKOZVETITETT SZEMELY BE LETT REGISZTRALVA MUNKAKIKOZVETITESRE...DE MAGA A BEREGISZTRALT ES KIKOZVETITETT SZEMELY SZEMELY ERROL NEM IS TUDOTT. EZT UGY HIVJAK HOGY ADATHALASZAT...VAGYIS KIKERDEZIK A MUNKATKERESOT, MILYEN SZAKMAJA VAN , VAGYIS ONELETRAJZOT...C.V-T KERNEK TOLE FOTOVAL ELLATVA...MAJD NEM SEGITENEK..DE AZ ADATAIT FELHASZNALVA ALLAMI TAMOGATAST VESZNEK FEL, JOGTALANUL

NA EZ A NAGY UZLET NEKTEK...A TI KORMOTOKRE IS RA KELLENE ALAPOSAN NEZNI

LATOD NAGYOKOS...SOKAT TUDOK MIT MUVELNEK A FEJVADASZ MUNKAEROKOZVETITOK...VAGY HA UGY TETSZIK...MUNKERO..KOLCSONZOCEGEK, ES RAADASUL ITT CANADABAN.

MINDEMKINEK FIGYELMEBE AJANLOM, AKI IDEERKEZIK MAGYAR MUNKAEROKOZVETITOKKEL NE VEGYE FEL A KAPCSOLATOT...CSAKIS KZAROLAG HIVATALOSAN BEJEGYZETT LEINFORMALHATO ES REFERENCIAKKAL RENDELKEZO CEGEKKEL VEGYE FEL A KAPCSOLATOT....KULONBEN PORUL JARHAT.

Válasz

Serte Perte üzente 11 éve

En nem vagyok menekult. A nagyszuleimnek meg a mai napig is az udvaron van a WC-juk (nem akarjak bevitetni, ezt szoktak meg), es nemregen vezettuk be a csaladdal a vizet hozzajuk, mert meg azt sem akartak. Megis patyolat tisztasag volt naluk. SOHA, SEMMI segelyt nem kaptak. Itt is vannak nagyon szegeny emberek, es ha tudni akarod, barmennyire is azt hireszteleik, de ok is felfordulnak szinte ehen, es nem, nem eleg a segely semmire. Minden csak (esetleg) atmeneti. A munkahoz NAGYON jol kell beszelni angolul, vagy franciaul, mert iszonyu sokan jonnek dolgozni kulfoldrol nagyon olcson. Otthon meg segitenek rajtatok, de itt nem fognak, ezt jobb, ha elhiszed. Nem lehet evekig segelyen tengodni, mert az masra nem eleg. Ha most rossz korulmenyekrol beszelsz, akkor szokj hozza a gondolathoz, hogy a segilykebul csak csotanyos lepukkant reszen fogsz tudni kivenni lakast, de akkor mar nagyot mondtam, mert altalaban csak szobat vagy alagsorban valami lakhato izet. Ezert nem akarja Kanada befogadni mar a gazdasagi menekulteket, mert tanulatlan buta emberek itt sem viszik semmire, csak elnek az adofizetok penzebol.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

A HELYZETÜNK NEM VALAMI JÓ!!
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

valojaban a fenti mondat mit IS takar ????
mi IS az indok a menekulesre ????

Az idén elfogadott új szabályozás, a menekültügyi törvényreform (Balanced Refugee Reform Act) szerint legkésőbb 90 nappal az érkezésük után megszületik az IRB döntése. A kormány indoklása szerint ez a jóhiszemű menekülteknek gyorsabb elbírálást jelent majd, annál is inkább, mert a menekültek "osztályozásakor" a leginkább rászorulókat eleve előre sorolják.
2012-től kezdve azoknak, akiknek a kérelmét jogerősen elutasítják, a döntést követően általában egy éven belül el kell majd hagyniuk az országot.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Molnár Zsolt,és Balogh Zsolt köszönöm a hozzá szólást,Serte Pertének kevésbé, én csak érdeklődtem mivel vegyes házasságban élek több mint 20-éve de nagy szeretetben és boldogságban!!!!!!!!!!!

Válasz

Molnar Zsolt üzente 11 éve

"Kivanom neked, elj ugy ahogy a romak....konnyen pofazol innen, menj M.O-ra es ket nap utan visszajossz, mert nem birnad ki ott. Te is gazdasagi menekult vagy mikozben innen, a joletbol ugatsz a szegenyekre, ahelyett hogy segitenel nekik. Nem sok viragod lesz a sirodon, mert ahogy a mondas is mondja, ...A nyomorusagban ismertetik meg, hogy ki az igaz-"


Na EBBEN nagyon sok igazság van!

Válasz

Mészáros Brigitta üzente 11 éve

Balogh Zsolt, mi sértőt mondott Serte Perte?
Csak az igazat mondta! Hogy nem tetszik a stílusa????
Van ilyen....

Itt a fórumon "szebb" szöveget is olvastam már...

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Kivanom neked, elj ugy ahogy a romak....konnyen pofazol innen, menj M.O-ra es ket nap utan visszajossz, mert nem birnad ki ott. Te is gazdasagi menekult vagy mikozben innen, a joletbol ugatsz a szegenyekre, ahelyett hogy segitenel nekik. Nem sok viragod lesz a sirodon, mert ahogy a mondas is mondja, ...A nyomorusagban ismertetik meg, hogy ki az igaz-

Hamarosan nem lesz itt egy forumozo sem akivel csevegnel, mert mindenkit lenezl, csamert azt gondolod magadrol, csak te lehetsz szep es okos.
Eredj a fenebe.

Válasz

Serte Perte üzente 11 éve

Ez van a cikkben:

" Tudom, hogy ezeken a területeken a szegénység nem csak a romákat érinti, a szerény gazdasági környezet és a munkalehetőségek hiánya hatással van a nem romákra is. Azonban a nyomor a cigánytelepeken nyilvánvaló, és drasztikus a különbség az életkörülményekben. A romáké lényegesen rosszabb, mint akár néhány házzal arrébb, a város vagy falu többi részén."

Ehhez azt tennem, hozza, hogy az eletkorulmenyei nagyreszben mindenkinek sajat magatol fugg. Senkinek sem elerhetetlen egy sepru, es egy udvari WC, meg furrott kut (mint ahogyan sok magyar szegenyebb csaladnak sem az)

aztan: " Nehéz kérdés ez, de azt gondolom, hogy jó okuk van kivándorolni. Sok minden megalapozza azt, hogy úgy döntsenek, jólétben akarnak élni és a gyermekeiket is így akarják felnevelni. Ezek elsősorban gazdasági szempontok." - tehat GAZDASAGI szempontok, ami ugyebar tudjuk, hogy Kanada szempontjabol NEM INDOK, es ugyebar ezzel az indokkal barki johetne, es ezzel az indokkal nem kell Kanadaig jonni, az EU nyitva all.

A repulojegyrol: ugye te csak viccelsz??????????? Meghogy visszateritik!!!DDD Hogyne! Meg segely, meg ingyenes orvos, fogorvos, meg az anyamkinnnya. SEMMI! Mi a fenet gondolsz te, hogy mi szedjuk a penzt a juharfarol, hogy az osszes jottmentnek a repulojegyet fizetgessuk?? Esznel vagy te??

Tudod kinek fizetik ki (ELORE, mar megvasarol repulojeggyel jon), akit egy kanadai ceg alkalmazni akar, es mar megkotott szerzodessel jon ide, es az adott ceg fizeti a repulojegyet. 1 evre kapja meg a munkavallalasi engedelyt, utana vissza kell utaznia, es megint otthonrol inteznie, ha megkapja ujra.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

SZIASZTOK TUDNA NEKEM VALAKI SEGÍTENI ABBAN A KÉRDÉSBEN ,HOGY SZERETNÉK KI MENNI KANADÁBA MINT MENEKÜLT DE ÉN MAGYAR SZÁRMAZÁSÚ VAGYOK NEM CIGÁNY ÉS AZT HALLOTTAM HOGY AKIT FOGAD KANADA ANNAK VISSZA TÉRÍTIK A REPÜLŐ JEGY ÁRÁT AZ OTTANI KIVÁNDORLÁSI HIVATAL???DE A FELESÉGEM ROMA SZÁRMAZÁSÚ ÉS KI SZERETNÉNK MENNI MIVEL A HELYZETÜNK NEM VALAMI JÓ!!AKI TUD KÉREM VÁLASZOLJON ERRE A KÉRDÉSEMRE!!!!!MEG KÖSZÖNNÉM

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Interjú Villigerel a torontói,Romero Hosuse igazgatja szerint,érdemes kivándorolni a Magyarországi cigányoknak.A múlt hetekben itt járt Magyar országon, és átfogó vizsgálatot készíttet hogy miféle embertelen rasszizmus van ebben az országban, és nem véletlen hogy több cigány kénytelen elhagyni a saját országát.Olvassátok el hogy menyire igaza van az igazgatónak!!!!!!!!!!!!

Válasz

Mészáros Brigitta üzente 11 éve

A politikusok rablásában igazat adok. De neked is be kell látnod a legtöbb cigány nem tud viselkedni. Nem tudnak beilleszkedni! Erről van szó, semmi másról.

Megint csak tudnék példákat mondani cigány kollégákról, de nem teszem, hisz úgy sem érdekel benneteket. Csak hajtjátok a magatokét, miszerint mindenki hibás, a cigányok tökéletesek, mert cigányok... csak mi magyarok milyen szemetek vagyunk, és nem látjuk át a helyzetüket.

De átlátjuk, minden nap, mikor kimegyünk az utcára, biztos, hogy találkozunk olyan cigány családdal akik kiverik a biztosítékot!!!!
Lehet szidni bennünket, akár engem is, bár nem ismersz... a lényeg, hogy azért nem szeretjük a cigányokat TISZTELET A KIVÉTELNEK, mert nem tudnak viselkedni!!!!

Válasz

Serte Perte üzente 11 éve

Mivel be kellett fejeznem, ezert nem folytattam. Ugy irnam, ha hulyeseeget nem kovet el. A Torvenymodositas a hazateresi veszelyeseten itt statuszban levokra vonatkozhat (ha egyaltalan elfogadjak), de sokkal tobb benne a nem vilagos resz, mint a refugee-kra vonatkozoban, ugyanis iszonyat sok ember el Kanadaban olyan, akik evtizedek ota nem adtak be az allampolgarsagit, es nem elehet meghuzni a modositas alapjan a hatart, hogy mikortol. Elnek itt nemetek, skotok, es sorolhatnam mindenfele nacio tagjait, akik a kielezett helyzett miatt jottek akkoriban, ami mar regen nem all fenn. Az ugyvedek erre a torvenyjavaslatra legyintenek a leginkabb. Ellenben a masik resze nagyon is kezzelfoghato.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Akkor nincs tapasztalatod ebben a temaban, igy jobb ha tanacsokat sem osztogatsz.
Torveny modositassal a kormany barmit megtehet. A letelepedesi engedely nem ad allampolgarsagot, barmikor hozhatnak olyan torvenyt, ami alapjaiban megvaltoztathatja a tartozkodasi jogot, sot kitalalhatjak meg azt is hogy korlatozzak az idotartamát s a meghosszabbitasert komoly osszeget kell fizetni. Vegulis ez is jelentos beveteli forras lenne az allamnak, mert aki maradni akar, ugy is fog fizetni.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Hát nagyon nem jól tudod,ne tereld légy szíves tudjátok hogy miről besszélek.Az államosítás roll beszélek,te hangsujozod hogy nem szeretnek dolgozni hol??? mert ha te tuc akkor küldők embereket hozzád.egyet fújtok mért nem ismeritek be a vallóságot a politikusaitok szét rabolták az országot, abban a faluban a honnan származom szoktam oda le menni tiszta szégyen rátok nézve mint magyarokra hogy tanárok mezőgazdasági mérnökök,gép szerelők építész mérnök,közmunkán vannak az utcát söprik.Ere mit szólsz te nagy okkos BRIGITTA ÉN EL VOLTAM ÁJULVA,A világon mindenhol büszkék ránk persze esz nem mindenki mondhatja el magárról, a vas a fémek a politika áldozatai a KÁDÁR RENDSZERBE MIÉRT NEM VOLT ILYEN,AKKI NEM DOLGOZOTT AZ VITTÉK A BŐRIBE TE ESZT TUDOD!!!!! MOST VERITEK A BALHÉT A CIGÁNYOKRA ÉS A ZSIDÓKRA HOL OTT TI MAGYAR A KÖZÉP OSZTÁLY KOLDUS LETT.KEDVES BRIGITTA A GÁRDA KIKBŐL ÁLL LE CSÚSZOTT MUNKANÉLKÜLI ISKOLÁZATLAN A PARASZTSÁG ALJA. MIKOR MASÍROZNAK LÁTTAD MÁR HOGY HOGY NÉZNEK KI, ÁPOLATLAN,RENDEZETLEN FAZONOK,KEDVES BRIGITTA VAN MIT SÖPÖRNI MINDENKINEK CSAK TI NEM LÁTJÁTOK. SZÉT KÉNE NÉZNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Válasz

Serte Perte üzente 11 éve

Más: a PR státuszát senkinek sem veszik el, csak ha criminalt követ el.

Válasz

Serte Perte üzente 11 éve

Tudod te szerencsétlen én nem menekültem.

Válasz

Larry Joe üzente 11 éve

Figyelj Serte

Csak hogy tudd, az uj C 31 es torveny lehet hogy teged is erint, mert azt is el akarja erni a canadai kormany, hogy a regebbi menekultek letelepedesi engedelyeit ujravizsgaljak, es ha megallapitjak hogy elmult a veszely abban az orszagban ahonnan menekult, akkor visszavonjak a letelepedesi engedelyeket es szepen kitoloncoljak az embereket, csaladokat fuggetlenul attol milyen okbol kapott menekultvedelmet.
Szoval ha Te is menekultkent kaptal PR statuszt, akkor szamits ra, hogy hamarosan repulsz, mint a kismadar, mert juliustol egesz Europat biztonsagosnak akarjak nyilvanitani.

Sokan fognak meg sirni, mert csaladok szakadhatnak majd szet.
Pelda: Van egy koszovobol menekult ferfi 13 eve el itt, megnosult a gyerekek itt szulettek, ezert canadai allampolgarok lettek, a feleseg is canadai allapolgar. A fefi meg PR statuszban van. Koszovoban evek ota ninc haboru, elmult a veszely. A ferjet haza kuldhetik. Csak szponzoralassal tud itt maradni, vagy visszajonni.

na erre mit lepsz

Válasz

Mészáros Brigitta üzente 11 éve

Hiába kaptak földeket a cigányok. Akkor is csak a sumákságokon járt az eszük. Nem termeltek semmit, csak a nagy kupit halmozták fel rajta. Ócskaságokat, vasat, színesfémet, meg mit tudom én még miket...
Dolgozni nem szerettek, az az egy biztos. A zene, vándorlás és sumákság jellemzi őket. Előző hozzászólásomban kifejtettem, hogy TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

TE NYILAS SERTE GERA A MI NÉPÜNK HOZZÁ VAN SZOKVA A VÁNDOR LÁSHOZ,DE TE MIT KERESEL OTT MIKOR NEKED A FÖLDEKEN VOLNA A HELYED.A MAGYARSÁGNAK KÖTELESSÉGE ELTARTANI A CIGÁNYSÁGOT MERT KI HAGYTÁTOK A FÖLD OSZTÁSAKOR ERRŐL TUC PARASZT KÁM???

Válasz

Serte Perte üzente 11 éve

Ugyanaz a politikus (aki nem politikus, hanem a romak szervezetének a vezetője) azt is írta, hogy a Jobbik rendezvényén semmiféle rasszizmus nem volt. Mint mondana egy roma, ha nem azt, amit akarnak? Ő egy senki itt. Mint ahogy te is egy nagy senki vagy mindenhol. Én viszont nem az vagyok.

Tőlem jöhetnek. Egyrészt a pofájukat itt befogják, ilyen szövegért egyenesen mehetnek a kóterba, másrészről nem nekem kell a repülőjegyüket kifizetni, hogy utána mehessenek ahová akarnak. Nem maradhatnak. Fogjad már fel azzal az ostoba köcsög fejeddel. Nincs rá indok. Maguk cseszték el azzal, hogy visszamondták a kérelmeket. Ha a fejed tetejére állsz akkor is így van. Mehetnek akárhová az Unión belül menjenek oda. Ez a kanadai kormány jelenlegi állásfoglalása. Nem tetszik Magyarország? Menjenek Németországba. Szabad az út.

Jól élnek? DDDD Fogalmad sincs neked mi az a jólét itt

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

JA MÉG AZT SZERETNÉM VELED TUDATNI TE PATKÁNY HOGY KI MENNEK A CIGÁNYOK ÉS MARADNAK IS !!!!!!!!!!!!!!!!ÉS NAGYON JOL ÉLNEK !!!!!!!!!:DDDDDDDDDDDD

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

TE PATKÁNY IGEN AZT HISZEM HOGY SZERETIK OTT A CIGÁNYSÁGOT MIVEL TÖBBEN JÖTTEK IDE CANADÁBOL OTTANI POLITIKUSOK ÉS IGEN IS AZT NYILATKOZTÁK HOGY VAN OKUK KI VÁNDOROLNI A CIGÁNYOKNAK MERT ITT RASSZIZMUS VAN !!!!!!!!!!!NEM HIÁBA SEGITIK ŐKET ÉS FOGADJÁK IS MINT MENEKÜLT!!!PONT AZÉRT IRKÁLSZ ITT MERT NEM TEHETSZ SEMMIT MERT EGY SENKI HÁZI SZARRÁGO KÖCSÖG VAGY OTT KINT !!!!!!!!!!!!!EZT SÉRELMEZED ÉS ITT PROBÁLSZ NAGY LENNI DE TISZTA FELESLEGESEN !!!!!!!

Válasz

Serte Perte üzente 11 éve

Édesanyád talán megtenné neked ezt a szívességet, amint látom hiába kérsz akárkit. Látom elöntötte már az agyadat is, esetleg próbálkozz valamelyik kezeddel, mert mint látom másra úgysem alkalmas.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

SZOPJÁL LE ANYUKÁDDAL EGYÜTT!!!!!!AZ A LÉNYEG HOGY A SOK CIGÁNY MARADHAT NEM HIÁBA, VANNAK KINT TÖBB EZREN CANADÁBAN ÉS MÉG SEGITENEK IS RAJTUK!!!!!!!!TE MEG TÜNJÉL EL HA VALAMI NEM TETSZIK NEKED NEM KIVÁNCSI OTT RÁD EGY CIGÁNY SEM SŐT AZ UJ TÖRVÉNY IS NEKÜNK KEDVEZ!!!!!!!!!!ÉS TI EGYÁLTALÁN NEM TEHETTEK SEMMIT FŐLEG TE !!!!!D:DDDDDDD

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

SZOPJÁL LE ROHADÉK!!!!!!!!!

Válasz

Serte Perte üzente 11 éve

NEM ÉRDEKEL SENKIT SE AZ ILYEN RASSZISTA KÖCSÖGÖK ÍRÁSA !!!!!!!!!HA CIGÁNY MENNI AKAR CANADÁBA AZ MENNI IS FOG NEM ILYEN ROHADÉKOKTOL FOG TANÁCSOT KÉRNI!!!!!!

Jöhet, de hogy nem marad, az is biztos. Ez meg nem tőlük függ. Rohadék az aki a picsájából rángatott ki téged, és nem vágott jól pofán amikor még kellett volna: időben.

Válasz

Serte Perte üzente 11 éve

Canada nem a színes bőrűek országa. Canada a lakosainak az országa legyen az fehér, színes. Ha hülye vagy hozzá, hogy megértsd a különbséget, az a te bajod.

Te csak azt hiszed, hogy nem érdekli az embereket, te csak azt hiszed, hogy tietek a világ. Mellesleg szabad a vélemény, azaz ha valakinek a Jobbik a szimpatikus, akkor az. Nem te fogod megszabni, mert te itt ugyanolyan senki vagy a fórumon, mint mindenki más. Egyébiránt is egy senki vagy, de ez más téma.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

EZ NEM A GÁRDISTÁK OLDALA ROSSZ HELYEN ÍRKÁLTOK MIVEL CANADA A SZINES BÖRÜEK ORSZÁGA NEKTEK SEMMI DE SEMMI KÖZÖTÖK CANADÁHOZ!!!!!!!!!IRKÁLJATOK A GÁRDISTÁK OLDALÁN MERT EZ NEM IDE VALÓ TÉMA ÉS NEM ÉRDEKEL SENKIT SE AZ ILYEN RASSZISTA KÖCSÖGÖK ÍRÁSA !!!!!!!!!HA CIGÁNY MENNI AKAR CANADÁBA AZ MENNI IS FOG NEM ILYEN ROHADÉKOKTOL FOG TANÁCSOT KÉRNI!!!!!!!ÉS NEKTEK SEMMI KERESNI VALOTOK OTT MIÉRT NEM ITT EMBERKEDTEK A KIS HAZÁTOKBA DE MÁR EZ SEM A TIETEK MERT UGYAN OLYAN BEVÁNDORLOK VAGYTOK ITT MINT A CIGÁNYOK!!!!!!!ÉS HA TUDTOK OLVASNI CANADÁBOL JÁRT ITT EGY MEGFIGYELŐ NŐ ÉS AZT NYILATKOZTA HOGY IGEN IS VAN OKA ANNAK HOGY A CIGÁNYOK KI VÁNDOROLNAK CANADÁBA ÉS FOGADJÁK IS OTT ŐKET!!!!!!!ENNYI!!!!NEM TEHETEK SEMMIT A SOK FÉLREVEZETŐ GÁRDISTA ÍRKÁLÁSOTOKAL MERT A KUTYÁT SE ÉRDEKLI!!!VILÁGOS MOSLÉK ZABÁLOK!!!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

KEDVES BRIGITTA ÉS AMIT ITT IRSZ MIÉRT NEM TETTED SZÓVÁ OTT AHOL VOLTÁL NEM ITT KELL AZ ILYET MEG IRNI TESSÉK NEKIK SZOLNI LEGKÖZELEBB HA VALAMI NEM TETSZIK!!!!!!!!!!!!

Válasz

Molnar Zsolt üzente 11 éve

Nagy Zoltán, nem helyes az az érved, hogy tavaly 1000-1500 magyart öltek meg a romák, mert az napi 3-4 ember kellene hogy legyen átlagban, ennyi mesze nincs a Magyarországon elkövetett emberölések száma évente.
A fórumon kialakuló, sokszor eldurvuló cigány-magyar viták jól jellemzik az egész országban tapasztalható, egyre jobban kiéleződő szemben állást. Mindkét oldalon vannak helyes, ugyanakkor durván eltúlzott érvek is.
Úgy gondolom, nem az a megoldás, hogy akár itt a fórumon, akár a való életben lenyomjuk egymást, mert az hosszú távon jóra nem vezet. Be kell azt látni, hogy egyre nehezebben férnek meg egymás mellett mind a cigányok, mind a magyarok, súlyos sérelmek mindkét oldalon vannak, ezért kifejezetten támogatni kéne a békesség kedvéért azokat az embereket, akik menni akarnak innen. Ez is része a demokráciának, az viszont nem része, hogy már állami szinten megy a hírzárlat, a hamis információk áradata ez ügyben. MINDENKINEK JÁR MÉG EGY ESÉLY! Aztán, ha nem tudja ezt az esélyt megbecsülni, akkor úgy is a fejére koppintanak Kanadában, nem is kicsit!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Ugy válaszolsz mintha helyes úrnak szólna te magatokról beszélsz,te aszt gondolod hogy menyire tuc hatni a népre ,te senki!! romokban hever az ország tudod mi ért mert olyan emberek mint te szét loptátok az kis országunkat, a paraszt mit csinál, fel veszi az állami támogatást a földbe nem vet semmit,majd hivatkozik az aszályra majd a csapadékra az oktatásban milyen csalások vannak jár tiz cigány az iskola igazol húszat a fej kvóta miatt, loptok csaltok,nekem kimutatásom van hogy mit és menyit húznak le magyar -parasztok az eu tól képzeld te paraszt és még mit műveltek az eu tol le hivott pályázatok mind hamis nem véletlen hogy lelet tiltva a fojositást. Báruzó kijelentet te hogy amit a magyarok müvelnek az türhetetlen minden hamis,te hát miről beszélsz parasztkám a gyilkosságok amit álitasz a világ tudja hogy milyen állatok vagytok,ott van mór a kegyetlen pénzszálitok megölése cigány gyermekek gyilkolása cigány családok ki irtása úgy hogy,nagyon sok jó érzelmű magyar szégyenli SZÁRMAZÁSÁT ,lám Kertész Imre a NOBELDIJAS ÍRÓ NÉMETORSZÁGBAN KI JELENTETTE HOGY A MAGYARSÁG AMIT MŰVEL,ÉS A RASSZISTA NÉZETEIVEL ÉS AZ ORSZÁG KIRABLÁSÁÉRT A CIGÁNYSÁGOT OKOLJA EZ GYALÁZAT!!!!!


-

Válasz

Nagy Zoltán üzente 11 éve

Helyes Imre úr badarságokat beszél semilyen zaklatásnak nincsenek kitéve a cigányok Magyarországon sajnos a Magyarokat zaklatják és eléggé drasztikus módon mert hogy a törvény nagyon védi ezt az ember fajt csak azt nem tudjuk hogy miért! Tavaji évben 1000-1500 Magyar embert öltek meg a cigányok kis hazánkban. Ezt talán félelmükben tették? Sajnos nem akarnak integrálódni mert a bünözés sokkal jobb a részükre mint a tisztességes munkával keresett 70-80,000 Ft Államunk oly mértékben védelmezi a cigányságot hogy mi Magyarok szorultunk háttérbe és mi vagyunk a hátrányos helyzetűek és nem a cigányság. Helyes úr talán jobban kellene figyelni illetve olvasni mi történik hazánkban és azután a valóságot nyilatkozni. Nemzeti gárda? sajnos rendőreinkre nem számíthatunk ök nem akarnak semmit teni ha cigányal akad dolguk sőt még a fejüket is el fordítják. És ezt talán nem a politika teszi? A cigányok azért mennek Kanadában mert ott magas összegű segélyre tehetnek szert és még szüz terület a bünözés teré. Szégyenletes dolog amit művelnek és önök ezt el türik nekik. Remélem a Kanadai hatóságok oly mértékkel járnak el a cigányság ügyével kapcsolatosan amilyennel kel vagy még többel. Valaki meg állíthatná öket mert ez már türhetettlen amit csinálnak itt és világszerte rossz hírét keltik a Magyarságnak. Ki kel őket toloncolni az országból örökre mert ahol ezek megtelepednek ott vége a nyugalomnak és szaporodik a lopások és más büncselekmények száma.

Válasz

Serte Perte üzente 11 éve

Igen. Errol van szo.

Válasz

Serte Perte üzente 11 éve

DDDD-)) Stilisztikat kellene tanulnod Jozsiba, mert teljesen tok ugyanugy irsz az uj neveddel, mint a regivel. minden szofordulatod ugyanaz, ugyanazokat a karomkodasokat ugyanott alkalmazod.-)DD Ahhoz, hogy te ket nevvel irj, kellene egy kicsit bovitened a szokincsedet, es le kellene szoknod a Caps Lock-rol! Elkepzelem azt a nagy buta lila fejedet amikor vered a billentyuzeted!-))))))))DDD

Válasz

Mészáros Brigitta üzente 11 éve

Valamit jó lenne, ha megértenétek! Az emberek általánosítanak. Arról általánosítanak, ahogy a többségeitek viselkedik, beszél, él...


Sajnos rettenetesen viselkedtek még mindig. A minap orvosi váróteremben összesen 6 cigány asszony+1 gyerek és 1 cigány férfi volt. Nem együtt voltak, külön-külön szállingóztak be. Egyetlen egy a hatból, a férfi volt "normális", aki nem hangoskodott, nem volt büdös, nem feltűnősködött...

Az egyik cigány asszony (70körüli) olyan büdös volt, hogy az valami rettenet!!! Úgy jött ORVOSHOZ!!! MOSDATLANUL, RETKESEN!!!! Odaböfögött valami köszönés félét mikor belépett, és megkérdezte, hogy az XY Dr. rendel-e ma? De még a nevét sem tudta rendesen, pedig az ajtón nagy betűkkel ki van írva. Hozzáteszem, hogy a nő ezer éve jár ehhez a dokihoz, mert ismerem látásból.

A másik nyomorult nő olyan 35 év körüli, a börtön éveivel kérkedett, hogy itt mindenkit meg mer ölni, mert papírja van róla, hogy elmebeteg, ezért nem vonják majd felelősségre!!!!

A harmadik és negyedik két középkorú nők voltak, akik olyan 45-50 körüliek lehettek, borzalmasan viselkedtek. Szerintem sógornők voltak, vagy testvérek. Veszekedtek, kiabáltak, ezer szoknyájukat tépdesték... rettenet volt.

Az utolsó (max 30 éves)meg a kislányával (12-13 év körüli) egy terhes nőt fikázott, hogy milyen csúnya kövér dög, ez a cipő nem illik ehhez a ruhához stb...

Na ezért utálják az emberek a cigányokat mindenhol, az egész világon!!!! 7/6 szép arány????
ui.: és még csak nem a VIII. ker...!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

TE MOSLÉK ZABÁLÓ PARASZT, ANYÁDAT SAJNÁLD, HÁT KERTÉSZ ÁKOS KOSSUTH DÍJAS ÍRÓ MONDTA KI AZ IGAZAT, EZ FÁJ NEKTEK , MERT NEM ISMERITEK EL HOGY HORTI NYILAS FATYÚJAÍ VAGYTOK !!!!!!!TE BAKTERHÁZI SZEPLŐS KUTYA MILYEN MEGÉRTŐ VAGY, MIKKOR KI RABOLTÁTOK AZ ORSZÁGOT BRÜSSZEL RÁ JÖT HOGY KI IS A MAGYAR PARASZT NÉP, MÉG A LEHELETE IS HAZUG SÁG BÁRÚZÓ NYÍLTAN KI JELENTETTE VÁGOD:DDDDDDD

Válasz

Rapp Zoltán üzente 11 éve

Én megértem szegény Kanadaiakat,hogy félnek a cigányok tömeges bevándorlásától. Hiszen már mindenki látja,hogy csak a söpredék kér
menekült státuszt, dolgozni igazán egyik sem akar.Igazi paraziták akiket
soha nem fognak tudni szocializálni.Az a kis létszámú Magyar emigráns aki tényleg megérdemelné a menekült státusz,Ők meg csak süket falakat döngetnek,/egy ismert írónk közel nyolcvan évesen/.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Milyen panikrol motyogsz. Nincs itt semmilyen panik.

Fejezd mar be a baromsagod:

..........hogy sikerult belepned turistakent
2012. marcius 9-en penteken Torontoba
es letudtal jelentkezni menekultnek ez meg NEM ELETBIZTOSITAS neked ...
lesz meg ITT egy kis idod es NAGYON KESERVES VISSZAUTAD ...


Betegre rohogjuk magunkat a valaszaidon....tiszta szegyen vagy

Gera... ha Te valoban ott dolgozol ahol dontenek emberek sorsarol, miert nem intezed el hogy most azonnal kitegyék...

Válasz

Molnar Zsolt üzente 11 éve

gera kutyi! Álmodik a nyomor? Hangember vagy!!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

PANIK- PANIK
nagy a panik

Válasz

Molnar Zsolt üzente 11 éve

RECSKAJANCSI!!!

Válasz

Molnar Zsolt üzente 11 éve

Tényleg? Turistaként? És pont pénteken? Most végképp elvágtad magad gera!!!!
NEM TUDSZ TE SEMMIT!!!!
NEM VAGY TE OTT SENKI!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

a butasagodnal a ketsegbe esett vakmeroseged nagyobb
majd akkor legy ilyen nagyon bator mikor vegighurcolnak
bilincsbe mig at NEM ADNAK A MAGYAR HATOSAGNAK
attol,,hogy sikerult belepned turistakent
2012. marcius 9-en penteken Torontoba
es letudtal jelentkezni menekultnek ez meg NEM ELETBIZTOSITAS neked ...
lesz meg ITT egy kis idod es NAGYON KESERVES VISSZAUTAD ...

Válasz

Molnar Zsolt üzente 11 éve

Tudod mit gondolok rólad, gera? Hogy büntetésből kaptad ezt a feladatot, mert a főnökasszony ebédszünetben véletlen rád nyitott a mosdóban, miközben te egy kollegina az ülőpárnájának a hátoldalára recskáztál nagy bőszen. Pszichiáterhez kell járnod ahol helyre teszik az agyad, és bocsánatot kellett kérned mindenkitől az irodában...

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

hidd ezt ha jo neked ...
majd szolok ,hogy MOST ITT IS LEGY OLYAN BATOR...

Válasz

Molnar Zsolt üzente 11 éve

Nem tudsz te senkiről semmit! Még csak nem is vagy Kanadában, otthonról vagy az irodából nyomod a sódert, mert ezt adták feladatul, kutyus!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

eszemben SINCS
" csak varj ream ..." >>> hogy hol ???
- hol itt - hol ott >>> majd jelzem En A hulye gera ... !

Válasz

Molnar Zsolt üzente 11 éve

Tényleg? Na, soroljad, mit tudsz hülye gera, melyik shelterben vagyok? Egyáltalán, melyik városban vagyok?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

talan NEM ARTANA MEGGONDOLNI A HELYZETEDBEN
MIT IS IRSZ >>> FOKENT KINEK ...
azt azeee kitalalhattad volna-volna ,hogy
valamivel tobbet tudok rolad mint azt esetleg selytened
amikor mar a car a szadig er es eppen csak be nem bugyog, nos akkor NEM tanacsos ott rugdalodzni ahonnet NAGYON NAGY VISSZRUGASRA SZAMITHATSZ
kapis ?? ficere ???

Válasz

Molnar Zsolt üzente 11 éve

gera, van neked szőr az orrodban? Nekem van a seggemben. Összecsomózhatnánk...

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

A selterben nem lehet sokaig maradni. Ismerek embereket, akik ott baratkoztak ossze, majd elhagytak a seltert es kozosen kibereltek lakast, igy mar sokkal jobban jarnak, mert megoszlik a koltseg. Majd elindulnak egy uton, kozosen.

Aki egyedulallo, nincs csaladja, konnyebb a helyzete, anyagi ertelemben mert csak sajat magarol kell gondoskodnia.
De parkapcsolat szempontjabol nem, mert ha egyedul van sokaig nem birja ki egy ferfi es no sem. Elobb utobb keresgelni fog....helyezkedik, keresi a sajat szamara elonyos megoldast.

De ismerek olyan esetet is, hogy csaladok jottek kanadaba es rament a hazassaguk, valamelyik bedobja a torulkozot lelep egy canadai pasival, vagy novel, helyezkedik...az itt maradas erdekeben, de olyan esetet is ismerek ami tragediaval vegzodott.

De en meg mindig azt mondom, jobban jar az aki ugy dont hogy elmenekul...okkal, s ujraepiti itt az eletet. Az elejen nem konnyu, de en azt mondom, aki itt akar maradni, kuzdeni fog ezert, es megtalalja majd a modjat, a lehetosegeket, sot, segitseget is fog kapni, sokszor meglepo modon olyan emberektol, akirol nem is gondolná.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

persze ,hogy tudod hiszen te IS OTT DEKKOLSZ !!!
azert NEM marad ott mert NEM MARADHAT !!!
DE eleg regota itt vagy mar mint menekult azert mar utana nezhettel volna alap dolgoknak es akkor a sok suletlensegedtol megkimelned a kulturnepet !!!
a shelter = menedek ergo CSAK menedeket ad
neked IS hamarosan szobat KELL BERELNED
es akkor meglatod mire jutsz a segelybol
azert , hogy valaki ennyire SEMMIT SE tudjon jonehany honap utan az azert a szegyennel IS TOBB !!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

hű ember hát akkor így nagyon meleg a pite,ZSOLT HÁT AKKOR ESZT SAJNÁLJÁK EZEK???, az úgy mond a nagy értelműségű magyar parasztok.És e mellet még jön a szegény cigányságra a meg aláztatás, mert a magyar -paraszt mindenűt a világon ki mutatja a rasszista érzelmeit lám Sárközi a magyar patkány, ez az ember akkor fogja meg nyerni a mostani választást amikor piros hó fog esni.

Válasz

Molnar Zsolt üzente 11 éve

Ha ennyire nehéz kint a megélhetés, miért nem maradnak a shelterben, ahelyett, hogy bérelnének valamit? Nyilván nem olyan jó mint egy albérlet, de tudtommal ingyenes.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Ez nem igy van.

A helyzet az...hogy a segely valoban keves,
ket valasztasa van az embernek.....
Vagy nyelviskolaba jar es havi 100 dollarbol tengodik, ami talan a havi buszberletre elegendo, kajara nem marad penz, ezert foodbankba jarkal, kethetente es garbicsolgat az utcarol, eveken keresztul.
Hivatalosan nem tud elhelyezkedni, mert meglatjak az ID es refugee-nak nem adnak hivatalosan munkat. Na persze mert ha egy refugee bejelentett allast kap, annak munkaadoja fosik attol, hogy az emmigracio latokorebe kerulhet a vallalkozas, hiszen refugge-t alkalmaz.

A masik valasztas, lemond a sulibajarasrol, mert kap feketen melot es ott dolgozik napi 8-10 oraban 8 dollaros oraberet, Ebbol mar tud valamit vasarolni hogy ne kelljen utcarol garbicsolt poloskakkal fertozott matracon aludnia.

Majd var evekig hogy mi lesz, az ugyvedje leszarja az ugyet, nem segit...sot csak a penzre hajt.

majd mikor sorozatosan azt hallja, hogy minden magyart elutasitanak...a emeghal. ezert nincs mas valasztasa, visszavonja a kerelmet es hazamegy.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

azert vonja vissza mert tudja,hogy ossze-vissza hazudozott mindent es ESELYE SINCS MENEDEKJOGOT KAPNI !!!
sokkal jobban jar ha sajat magatol vonja vissza mint ha kiutasitjak !!
megis mit kepzelsz tartjuk ITT oket evekig es meg mi fizessunk ?? menjen a francba a hidala vagy ahonnet jott kit erdekel !!!
a romak MOST MAR tudjak annak sincs eselye akinek lehetett volna >>> megkoszonhetik a tobbi tetvesnek akik elrendeztek a magyar romak helyzetet !!!
lopnak -csalnak -hazudnak megis mit gondolt ez a pondro nep meddig turi Canada ????!!!
Canada besokallt ELEG VOLT >>> minden roma targyalast vezeto biro kulonosen kritikusan es feltetelekkel kozelit a romak allitasahoz !!!
szamtalan - szinte minden esetben bebizonyosodik ,hogy csak mese van jo nagy habokkal >>> ugy kepzelik ,hogy a szelsoseges eset ami esetleg tortent itt-ott, az nekik IS eletbiztositas a maradasra !!!
a torvenyeket sem betartani sem megerteni nem kepesek !
mit kezdjen ilyen primit neppel egy muvelt vilag ???

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Nem értem Ferenc ,miért vonják vissza a menekültkérelmet, ilyenkor a bíró dönti el, vagy nem?? ha már megvan a C31, törvény és meg vizsgálják ebben nem látok kivetni valót.Ha valaki hamisat állít aszt haza kel küldeni, de ha meg alapozott akkor gondolom marathat,mert az is igaz hogy sok romát ért támadás a magyar gárda részéről eszt a világ tudja,de ha haza küldik őket akkor canadának bizonyos összeget kéne fizetni,mint francia ország.Canadának legalább 1000 dolcsit fejenként sárközi megoldotta a román cigányokkal,szerintem szárközi okkés volt vagy nem:DD

Válasz

Bojno Ferenc üzente 11 éve

De ha nekem nem hsizel, akkor nezz utana statisztikaknak, es nezz utana, hogy foleg ez az oka annak, hogy az emigracios miniszter bepoccent rajuk. Mert aki menekul, az menekul, es nem taktikazik. Amit leirtam, azt az emigracios miniszter jelentette ki, csaloknak nevezte oket.
Nem a magyarok csinaltak ezt veluk, ok maguk ertek el a vilag legelfogadobb orszagaban. 90%!!!! visszavonja a kerelmet.

Válasz

Bojno Ferenc üzente 11 éve

A segely nem eleg semmire. Nem lehet csalni, nem lehet sumakolni, gyorsan rajonnek, hogy nem az van, amivel etetik oket. Muszaj dolgozni, muszaj elmenni iskolaba, a purdeval nem azt csinalnak amit akarnak, a fenyegetesek nem hatnak meg senkit, es nincs nyavogas, hogy jajj diszkriminacio.
Igy inkabb hazamennek, mert otthon mindez szamukra elerheto. sajnos.

Válasz

Molnar Zsolt üzente 11 éve

Tudtommal semmi előnyük nem származik abból, hogy vissza vonják a kérelmüket, akár meg is jelenhetnének a tárgyaláson. Lehet, félre vannak vezetve. Mi másért tennék?

Válasz

Bojno Ferenc üzente 11 éve

Azt nem ertem, ha tenyleg annyira felnek, akkor 90%-uk miert vonja vissza a menekultkerelmet? Ja annyira mar nem felnek? Szalljatok mar le a Jobbikrol, bejegyzett, hivatalos part. Semmivel sem fenyeget toobet, mint a retked Viktoria tette, amikor megvalasztottak. A jobbik nem naci part, hanem szelso jobboldal, ami azokban az orszagokban erosodott meg, ahol veletek van gond. Nem csak magyarorszagon, hanem mashol is. Ez nem a tyuk, meg a tojas, hanem ez mindig azt jelenti, hogy az embereknek a faszuk ki van mar azzal, hogy a ciganyok azt tesznek amit akarnak, senki nem vedi meg oket.

Egyebkent meg a magyar konzul senki Kanadaban. A konzulok mindig a legutolso senkik minden orszagban, azt a kinevezest szinte bunteteskent kapjak. Kanada meg sem kerdezi ot, ha igen, akkor sem lehet kompetens a kerdesben, mivel az egesz Eu-ra nezve rossz amit a redvas ciganyok muvelnek. Kijonnek, felveszik a segely, aztan mennek vissza, hogz ja mostmar nem is felunk...

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Na figyelj Te okoskodo Gera.

Az Ottawai magyar konzul ossze vissza hazudozott a bizottsag meghallgatasan, csak azert hogy elferditse a valosagot, hogy mi tortenik magayaroszagon...es ezzel majd Kanada bizotnsagos orszagga nyilvanitsa amikor a kanadaba erkezo magyar menekultek menekult statuszert folyamodnak...fuggetleneul attol, hogy roma, vagy nem roma.

Amikor megkerdeztek a magyar konzultol, hogy.... milyen intézkedéseket vezetett be a Fidesz-kormány, mely a roma kisebbség védését szolgálhatja...

erre azt valaszolta, hogy.... a magyar alaptörvény “tiltja” a diszkriminációt és, hogy egy ombudsmani hivatal foglalkozik Magyarországon a kisebbségi jogokkal.

O.....igen.....
Csak hogy.....a hivatal mar nem mukodik,....a Nepszabadsag kozolte, hogy a hivatal csupán „figyelemmel kíséri” a nemzetiségi közösségek életét, de vizsgálatot nem indíthat....tehat olyan mint ha nem is letezne....

A masik....hogy a magyar konzul nagyon zavart volt amikor neki szegeztek a kerdest, hogy van e Magyarorszagon romaellenes diszkriminacio....a konzul hosszas hallgatas utan kinyogte, hogy...nincs...majd ravagta hogy bonyolult es sokoldalu ez a problema.

Ezzel elarulta magat....es ellentmondasba keveredett a konzul sajat magaval es ezt eszrevette a kanadai parlament bevándorlásügyi bizottsága is....

Vagyis...ha semmi problema nem lenne romaellenes kerdesben, akkor habozas nelkul kellett volna valaszolnia, hogy magyarorszagon nincs problema, majd hogy ne feszegessek ezt a kenyes temat, gyorsan egy elterolo mondattal, azt nyilatkozta, hogy bonyolult es sok oldalu ez a problema.... ezzel burkoltan bevallotta, hogy igen is van romaellenes diszkriminacio
Na Gera
Visszaterve a gyongyospatai helyzetre, akkor miert mondott le Juhasz Oszkar a Jobbik egyik vezere, a ti kutyatok, mikor a romakisebbsegi kepviselo felszolitotta Juhaszt, hogy mondjon le...hivatkozva a magyar ATV-n bemutatott hagfelvetelre ami par napja tortent, hogy Gyongyospata lesz az elso falu, ahol cigany es zsido irtast fog kezdemenyezni a Jobbik, ha ok nyerik meg a valasztasokat...

Akkor kerdem en...mi ez ha nem uldoztetes...A Te vezered nyilatkozta ezt...Gera

Gera...ajanlom neked a guglit.....ott informalodj

Válasz

Molnar Zsolt üzente 11 éve

Szarul nyomod gera. Ugyanolyan kérvényezők, mint a többi, ugyanazok a szabályok vonatkoznak rájuk is, mint a többire. Meg a nyocker sem igazán stimmel. Kanadának nem kell azt vizsgálnia, hogy miért vannak ott. Kanada tudja egészen pontosan hogy miért, mert ő engedte be őket. Csak úgy, mint a többi kérelmezőt.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Hat te aztan megtudod itelni mi a csusztatas es mi nem a nyockerbol a poloskas hokedlidrol!!
he dadeee ez ITT CANADA ITT TENYEK VANNAK
a csusztatas az magyar modi !!!
ezek az emberek MOST VARNAK -- miert hat csak azeee mert OKA VAN !!!
AZ OSSZES MAGYAR ROMA UGY ATNEZESRE KERUL !!!
tevedesben vagy ezek a pondrok NEM CANADAI ROMAK
ezek CSAK AZOK SZERETNENEK LENNI >>> nagy am kulonbseg >>> DE BIZTOSITALAK NEM LESZNEK !

Válasz

Molnar Zsolt üzente 11 éve

Az addig oké, de mi ez a felülvizsgálat duma? Ezek az emberek a tárgyalásukra várnak, vagy a felebezésük eredményét várják, stb. esetleg ezt lehet érteni ez alatt.
Ez a cikk meg úgy van megfogalmazva, mintha váratlanul rátörne valami bizottság a kanadai romákra és az vizsgálgatná őket...
Ezt a részt azért csúsztatásnak érzem...

Válasz

Bojno Ferenc üzente 11 éve

Az ugyved tema teljesen igaz, a legal aid nem vallalja el oket ontarioban, es iszonyat sok penzt kernek az ugyvedek. A legal aidrol tegnap tettem be az eredeti cikket. Akik az igazsagszolgaltatas elol menekulnek.. ebben nincs semmi kulonos. Mindig is ezt csinaltak.

Válasz

Molnar Zsolt üzente 11 éve

Ne röhögtess gera... valaki beszélt valakivel...egy ember panaszkodik, persze itthon...nem egy perdöntő írás...

Válasz

Bojno Ferenc üzente 11 éve

http://www.napi-hirek.hu/hirek/tartalom/jonnek-vissza-kanadabol-a-romak-telepgondok-palyazok-nelkul/976956

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

a gugli te uberokor csodara kepes >>> bar gondolom az magos neked ,hogy hasznalni IS tudd ... !!!!
KERESD MEG !!!

Válasz

Bojno Ferenc üzente 11 éve

Akkor minek irsz ide? Elolvastad a cikket ami fenn fityeg? Kanadaba menekult romakrol szol. Nem azokrol akik otthon vannak, hanem a kint elokrol. Gera meg olyan romakrol ir, akik jelenleg Kanadaban vannak. Fogod? te mi a rossebbet irkalsz ide, amikor se nem akarsz kijonni, se nem erdekel? Akkor a redvas budos francert irkalsz egyfolytaban ise? TE KI A FASZOMAT ERDEKELSZ?

Válasz

Molnar Zsolt üzente 11 éve

És ez az idézet mégis milyen médiából való? Megtennéd, hogy megadod a linkjét? Már ha nem te költötted a sztorit...

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

TE GENYA KI A FASZT ÉRDEKEL ÉN ITT HON VAGYOK ESZEM ÁGÁBAN SINCS KIMENNI MINT KIVÁNDORLÓ. ÉN A VILÁGOT JÁROM MINT ELŐ ADÓ MŰVÉSZ.ÉN ÉLET JÁRADÉKOT KAPOK AMI KOMOLY ÖSSZEG FELŐLEM ARA MENNEK AMERRE AKARNAK.NEKEM AZ A FONTOS HOGY CIGÁNYSÁGOT MEG VÉDJEM AZ OLYAN EMBEREK TÖL MINT TE VAGY. AKI MEG ÉRDEMLI!!!!!,MERT ÉN KÖTELESSÉGEMNEK TARTOM A MEG BÍZÁSOMAT.....

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

"Jönnek vissza Kanadából a romák

A romák már Kanadából is "menekülnek" – mondta Kalányos István. A férfi kedden beszélt Kanadában élő ismerőseivel, és megtudta, hogy sok család indul hazafelé. Pontosabban azok, akik az igazságszolgáltatás elől menekültek el, nem Magyarországra jönnek, hanem más európai országba mennek. Akik nem követtek el bűncselekményt, ugyancsak "bajban vannak", mondta Kalányos, amióta a menekültügyi rendszeren szigorítottak. Kint tartózkodásukat ugyanis felülvizsgálják, ennek bürokratikus rendszeréhez ügyvédi segítség kell, ami sok ezer dollárjába kerül a családoknak. "

Válasz